Müzikonair 2017 Bize Güzel Şarkılar Getirecek!.. | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

2017 Bize Güzel Şarkılar Getirecek!..

Müzik piyasamızın lokomotifi DMC’nin, yeni yılın ilk aylarında çıkaracağı albümlerin listesi oldukça kabarık. Ocak bitmeden Sezen Aksu albümü geliyor. Şubatta Funda Arar, Mustafa Ceceli ile MFÖ albümleri, Mart’ta ise ‘Mirkelam Şarkıları’ projesi ve Tarkan’ın pop albümü raflardaki yerini alacak.

Bir diğer güçlü firma Avrupa, Göksel ve Gripin’in önce single’larını, ardından da albümlerini çıkaracak. Can Bonomo ve Berkay’ın albümleri ise hazır gibi; Şubat bitmeden çıkacak.

Seyhan Müzik ise Zülfü Livaneli’nin albüm külliyatını LP olarak çıkarmaya hazırlanıyor.

Sony’nin programında Ayşe Hatun Önal, Sabahat Akkiraz ve Sattas bulunuyor. Selami Bilgiç’in Soner Arıca’nın da yer aldığı single’ı ile Sıla, Mehmet Erdem ve Ayla Çelik’in yeni klipleri de hazırlanıyor. Bir de emsalsiz Pentagram’ın ’30 Yıl’ albümü; işin güzel tarafı, bu albümün akustik olacağı.

BENDENİZ DÖNÜŞ HAZIRLIĞINDA!

Fazıl Say’ın yurt dışında çıkmış ve altı diskten oluşan Mozart külliyatını Ada yayınlayacak. Ada’nın programında, Bülent Ortaçgil’in konser kayıtlarının yer aldığı 1 CD+1 DVD’lik paket; Hüsnü Arkan, Birsen Tezer ve Jehan Barbur’un sesleriyle katkıda bulunduğu Gürol Ağırbaş ile artık Gökhan ve Burhan Şeşen ile yoluna devam eden Grup Gündoğarken’in yeni albümü yer almakta.

fazil-say

90’ların dünyalar güzeli Bendeniz’i de bir dönüş şarkısı hazırlığında. Söz ve müziği kendisine, versiyonları ise Aykut Gürel ve Suat Aydoğan’a ait ‘O İnsan’ı geçen yılın sonuna yetiştirmek istiyordu ama bu yıla kaldı; bugün/yarın çıkmış olacak. İyi başlıyor 2017. İyi de gidecek gibi. En azından müzik piyasası için böyle görünüyor.

YABANCI ALBÜMLERDE DURUM NE?

Bu yıl heyecanla beklediğimiz albümlerin başında şunlar var: ‘Spirit’ – Depeche Mode, – ‘Turbo Grafx 16’ – Kanye West, ‘inFinite’ – Deep Purple, ‘SAY10’ – Marilyn Manson, ‘Machine Messiah’ – Sepultura.

depeche-mode

Ayrıca henüz isimleri açıklanmasa da Arcade Fire, Bruce Springsteen, Christina Aguilera, Avril Lavigne ve Katy Perry’den de yeni birer albüm geleceğini biliyoruz.

Gelişmeleri MüzikOnair’dan takip edebilirsiniz!..

Kaynak: Hürriyet Kelebek

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu