Müzikonair 2018 Yılında Ailesinden Darbe Yiyen Ünlüler!.. | Müzikonair
MüzikMüzik HaberÖzel

2018 Yılında Ailesinden Darbe Yiyen Ünlüler!..

Yaptıkları işlerle büyük bir kitleye ulaşmış bir çok sanatçının özel hayatını da yakından takip etmekteyiz. Bu durum zaman zaman ünlülerin kariyerlerini de etkilemektedir.

İşte 2018’de ailesi tarafından şok yaşayan ünlüler;

Ferhat Göçer

Geçtiğimiz hafta 21 yaşındaki Yağmur Göçer, babasıyla 7 aydır bir kere bile görüşmediklerini, babasının kendisine ayda sadece 1000 TL gönderdiğini, bunun dışında herhangi bir yardımda bulunmadığını söyledi. Babasıyla görüşme talebinin bulunmadığını ifade eden Yağmur Göçer, “Babamın maneviyatından vazgeçtim. İletişim kurmaya çalıştığım her seferinde canım yandı.” diyerek babasını suçladı. Bunun üzerine Ferhat Göçer, eleştiri oklarının hedefi oldu.

Hadise

Bu yıl magazin gündeminde en çok ses getiren olaylardan biri ise Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar etmesi oldu. Sonrasında Gülnihal Açıkgöz’ün intihar sırasında yazdığı mektup ortaya çıkınca işler karıştı. İntihar sonrası ailesi ile arasına mesafe koyan Hadise’yi Cengiz Semercioğlu da ”Hadise ve kardeşleri, ‘Evlatlarımdan yüzüm gülmedi’ dedirtecek noktaya getirmişler annelerini.” diyerek sert bir dille eleştirmişti.

Mustafa Ceceli

Bu yıla damgasını vuran magazin skandalı ise Mustafa Ceceli’den geldi. Ünlü şarkıcının, oğlunun velayetini almak için eski eşi Sinem Gedik’in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığını gösteren videoları mahkemeye sunması ile olay basına sızdı. Uzun süre gündemde kalan skandal, Mustada Ceceli’nin konserlerinin iptaline, şarkılarına ambargo konulmasına neden oldu.

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal, çocuklarının annesi Emina Sandal ile  haziran ayında bitirmişti. Sandal ile Jahovic’in ayrılmasının ardından Jahovic’in ismi ünlü iş adamı Sadettin Saran ile anılmaya başladı. Bu kadar kısa sürede yeni bir aşka yelken açan Jahovic, sessizliğini korurken; ortaya çıkan fotoğraflar Jahovic-Saran ilişkisini doğruladı. Sandal, 10 yıl evli kaldığı Emina için “Hayırlısı olsun. Emina’nın mutlu ve huzurlu olması benim dilek sıralamamda her zaman liste başıdır. O ne kadar mutlu olursa, çocuklarımıza yansıttığı enerji de o kadar aydınlık olacaktır.” demekle yetindi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu