Müzikonair 2019 Powerturk Müzik Ödülleri Adayları Şaşırttı ! | Müzikonair
MüzikMüzik HaberSosyal

2019 Powerturk Müzik Ödülleri Adayları Şaşırttı !

Müzik OnAir Ödülleri sonrası PowerTurk harekete geçti ve ödül töreni yapmaya karar verdi. Sosyal medya üzerinden duyurulan Power Türk Müzik Ödülleri için oylama başladı.

Halk oylaması sonucu, ‘En Güçlü Kadın Şarkıcı’, ‘En Güçlü Erkek Şarkıcı’, ‘En Güçlü Çıkış Yapan Şarkıcı’, ‘En Güçlü Grup’, ‘En Güçlü Albüm’, ‘En Güçlü Klip’, ‘En Güçlü Şarkı’, ‘En Güçlü Sosyal Medya Yönetimi’ ve ‘En Güçlü Proje Albüm’ olarak toplamda 9 kategoride ödül verilecek.

‘Kategori Adayları, Oylamaya Katılanları Şaşırttı’

Powerturk Müzik Ödülleri 2019’un ‘En Güçlü Klip’ kategorisinde Ayşe Hatun Önal’ın Şubat 2017’de, yani 2 yıl önce yayınlanan klibinin aday olarak gösterilmesi akıllara durgunluk getirdi.

Bununla birlikte Hande Yener’in Kasım 2017’de müzikseverlerle buluşturduğu ‘Vay’ çalışmasının ‘En Güçlü Şarkı’ dalında aday olmasına oylamaya katılanlar, anlam veremedi.

Öte yandan nispeten sosyal medyayı aktif olarak kullanmayan şarkıcılar arasında yer alan ve bir dönem Twitter hesabını kullanıma kapatan, Murat Boz’un ‘En Güçlü Sosyal Medya Yönetimi’ dalında aday olarak gösterilmesi de dikkat çekti.

İşte 2019 Powerturk Müzik Ödülleri adayları;

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu