Müzikonair 2019 Yılının Ekşi Elmaları Belli Oldu | Müzikonair
MüzikMüzik HaberÖzel

2019 Yılının Ekşi Elmaları Belli Oldu

Müzik Onair her yıl olduğu gibi bu yılın da ekşi elmalarını seçti!.. MüzikOnair ekibi 2019 yılını başarısızlıklarla kapatan isimleri belirledi.
Bu belirlemelerimiz tabii ki yapıcı eleştiri olarak dosthane algılanmasını ve kendilerinden daha büyük başarılar beklediğimizi belirtmekte fayda var!..
MURAT DALKILIÇ – POP ERKEK 
Maalesef bu yıl yayınladığı albümü de tutmadı. Dijital listelerde göremedik kendisini.
AYLA ÇELİK – POP KADIN
Ayla Çelik için herkes iyi şarkıları kendine saklıyor diyordu ama albüm çıkınca görüldü ki Ayla Çelik bir süredir hit üretemediği gibi kendi albümüne dahi bir hit yazamamış.
EMRAH KARADUMAN – ARANJÖR
“Aleyna Tilki gitti Emrah Karaduman bitti” diyebiliriz. Ünlü aranjör duraklamakla kalmadı geriye gitti.
ZEKİ GÜNER – SÖZ, MÜZİK YAZARI
Bir yıl boyunca eski hitlerini mumla aradık. Aradık ama bulamadık.
Ünlü söz yazarı ve bestecinin 2020’de tekrar hitler yazacağını düşünüyoruz.
ELİF DEMİRALP – KLİP YÖNETMENİ
En başarısız klip yönetmeni Elif Demiralp diyebiliriz… Sektöre yeni giren Demiralp, Murat Boz ve Tuğba Yurt’a çektiği şarkıdan kel alaka klipleri ile en başarısız yönetmen oldu.
ZAKKUM – GRUP 
Geçmiş yıllarda büyük başarılar gösteren gruba 2019 yaramadı. Hem hit bir şarkı yakalayamadılar. Hem de eskimiş yaşlanmış bir görüntü verdiler…
HANDE ERÇEL – KADIN OYUNCU
En başarısız kadın oyuncu Hande Erçel. Erçel zor bir dönem geçiriyor olabilir. Ancak güzel oyuncunun büyük beklentiler yaratan yeni dizisi Azize maalesef yürümedi. Dağ fare doğurdu bile diyebiliriz.
KUBİLAY AKA – ERKEK OYUNCU
Kubilay önce Vatanım Sensin sonra da Çukur dizilerinde kendini göstermişti.
Ancak 2019’da oyuncu sadece özel yaşamı ve çapkınlıklarıyla gündeme geldi. Aka, Ozan Doğulu’nun albümünde şarkı söylemeyi de denedi. Ancak 2019 yılı onun için iyi bir yıla dönüşemedi. Oynadığı dizinin çok başarılı olması onu bir kabustan korudu diyebiliriz.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu