Müzikonair 2021 En Hit Şarkılar Neler? Hangi Şarkılar En Çok Dinleniyor? | Müzikonair
ListelerRadyo ListeSpotifyYoutube

2021 En Hit Şarkılar Neler? Hangi Şarkılar En Çok Dinleniyor?

Dijital platformlar, radyo ve sosyal medyada popüler hit şarkılar ve listeleri sizler için mercek altına aldık.

YouTube, dijital platformlar, radyo ve sosyal medyada 2021’deki hit şarkılar ve müzik listelerini sizler için mercek altına aldık.

Rap müzikten pop müziğe, rock müzikten yabancı hitlere kadar birçok hit şarkıdan haberdar olabileceğiniz isimleri sizler için derledik. Peki son zamanlarda kim dinleniyor? TikTok ve Instagram platformlarında en çok hangi şarkıyı duyuyoruz? Yabancı müzik listelerinin zirvesinde hangi isimler yer alıyor? İşte 2021’in en hit şarkıları ve hit şarkıların sahipleri…

Hit şarkılar Spotify çalma listesi için tıklayabilirsiniz

Rap Müzikte Hitler

2021’in ilk çeyreğinde Türkiye’de rap müzik yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Bunun en somut örneği özellikle dijital platformlardaki müzik listelerine ‘Kan’ albümüyle adeta kilit vuran Uzi. Uzi MOB Entertainment etiketi taşıyan ilk stüdyo albümü Kan’da yer alan birçok hit şarkıyı müzikseverlerle buluşturdu. Bunlardan birisi de Spotify ve iTunes listesinin zirvesinde yer alan Krvn oldu. Şarkı özellikle sosyal medyada ‘Kardeşim Helikopter’ adıyla biliniyor. Albümde ayrıca ‘Umrumda Değil’ ve Güneş ile iş birliği yaptığı ‘Dua’ yer alıyor. Uzi, birçok Türk müzik listesi ve billboard dahil global listelerdeki yükselişini tüm hızıyla sürdürüyor.

Rap müzikte Uzi’yi Luciano ile iş birliği yaptığı ‘Elmas’ şarkısıyla Lil Zey takip ediyor. Lil Zey ‘Elmas’ şarkısıyla yaz aylarına hızlı bir başlangıç yaptı.

Ezhel ‘Sakatat’ şarkısı da özellikle rap müzik türünde hit şarkılar arasında yer alıyor. Murda’nın ‘Kafeste’ şarkısıyla yoluna devam ederken, Baneva ‘Amigo’ ile zirveye çıkmaya zorlayan isimler arasında.

Pop Müzik Hitleri

Pop müzikte Edis’in Martılar şarkısı hit pop şarkılar arasında yer alıyor. Eğlenceli, temposu yüksek bir dans şarkısı olan ‘Martılar’ arabada, radyolarda, Spotify ve iTunes listelerinde en çok dinlenen şarkılar arasında yer alıyor. Derya Uluğ son teklisi ‘Kanunlar Gibi’ ile yaz aylarına iddialı bir giriş yaptı. Uzun süren sessizliğini ‘Kanunlar Gibi’ isimli single çalışmasıyla bozan Derya Uluğ, belki de yazın bol bol dinleyeceğimiz bir şarkıya imza attı diyebiliriz.

Tuğçe Kandemir Sony Music etiketi taşıyan söz ve müziği kendisine ait ‘Ah Ellerim Kırılaydı’ ile hit şarkılar arasında kendine hatırı sayılır bir yer edindi. Ziynet Sali ise ‘Efkarım Var’ ile orta tempolu bir şarkıyla 2021 yazını selamladı.

Ebru Yaşar ‘Gel De Sevme’ albümündeki şarkıları kliplendirmeye devam ederken her biri bir hit adayı olan şarkılar radyolarda sıkça duyduğumuz türden.

Öte yandan Edis ve Cemal Can’ın şarkıları da pop müzikte adeta yeniden doğuşun ayak sesleri oldu. Cemal Can ‘Kahraman’ ile müzik kariyerinde güçlü bir çıkış yakalarken, Edis ‘Martılar’ ile pop müzik listelerinde dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

2021’in ilk aylarında pop müzik rap müziğin önüne geçmeyi başarabildi. Pop müzik listelerine hareket kazandıran isimler arasında Irmak Arıcı, Ece Seçkin ve Bilal Sonses de yer aldı.

Alternatif Müzik Listelerinin Hitleri

Alternatif müzik ise özellikle Z kuşağı müzikseverlerin gözdesi. Rap müziğin ardından Alternatif müzik listeleri de en çok dinlenen listeler arasında yer alıyor. Madrigal, Perdenin Ardındakiler gibi isimler özellikle dijital platformlardaki listelerde zirveyi kimseye kaptırmıyor.

Dünya Ne Dinliyor?

Yabancı müzik listelerinde ise Justin Bieber ‘Peaches’ şarkısıyla 2021 yazına şimdiden damga vurmaya hazır. Post Malone ve Young Thug da özellikle sosyal medyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Doja Cat ve SZA iş birliği ‘Kiss Me More’ ise Amerika müzik listelerinin zirvesindeki en iddialı hitler arasında yer alıyor. Dua Lipa ise ‘Future Nostalgia’ ile zamansız şarkılardan birine şimdiden imza attı bile. Lil Nas ‘Montero ‘ ise özellikle TikTok ve Instagram’da en çok duyduğumuz hitler arasında yer alıyor.

Bize Ulaşın

Daha fazla bilgi ve hit şarkıları her hafta takip etmek için [email protected] ve WhatsApp üzerinden 0552 685 38 82 numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu