Site icon Müzikonair

Altın Kelebek Ödülleri Müzik Dalındaki Finalistler Belli Oldu!..

Pantene ve Hürriyet Gazetesi’nin iş birliğiyle, bu yıl 9 Aralık’ta gerçekleşecek olan 45.Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için heyecan sürüyor. Türkiye’nin en prestijli ödül töreni, Pantene Altın Kelebek Ödülleri için bu senenin oylamasının ilk turu sona erdi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri oylamasının ilk fazında, bu yıl ikinci kez kategorilere eklenen “diğer” seçeneği ile halkın tercihi aday listelerinin belirlenmesinde etkili oldu. Dileyenlerin kendi adayını da listeye ekleyebildiği oylamanın ilk turunun tamamlanmasının ardından halkın oyları ile en yüksek oy sayısına ulaşan her kategorideki 10 finalist belirlendi. Şimdi final turunda, büyük ödüle bir adım daha yaklaşmak için kıyasıya yarış başlıyor. Yıl boyunca en iyilerini ortaya koyan yıldızlara oy vermek için son gün 12 Kasım 2018…

Kariyerlerinin en ışıltılı dönüşümünü yaşayacak isimler, halkın ve jürinin oyları değerlendirilerek belli olacak ve 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödüllerine kavuşacak. Yılın en iyilerini ağırlayacak görkemli gece ise 9 Aralık 2018’de gerçekleşecek.

Siz de favori adayınızı desteklemek için 12 Kasım’a kadar; Pantene Altın Kelebek Ödülleri resmi internet sitesi Pantene Altın Kelebek Ödülleri’dan desteklediğiniz yıldızlara oy vererek bu yılın kazananları arasında en sevdiğiniz isimlerin yer almasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu yıl ilk kez verilecek olan “En İyi DJ’ ve ‘En İyi İnternet Dizisi (Dijital Platform)’ kategorisinde de oyunuzu kullanabilirsiniz.

 

İşte müzik kategorisindeki finalistlerin listesi:

EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN

 

EN İYİ DJ

 

EN İYİ FANTEZİ MÜZİĞİ KADIN

 

EN İYİ FANTEZİ MÜZİK ERKEK

 

EN İYİ HALK MÜZİĞİ ERKEK

 

EN İYİ HALK MÜZİĞİ KADIN

 

EN İYİ KLİP

 

EN İYİ MÜZİK GRUBU

 

EN İYİ POP MÜZİK ERKEK

 

 

EN İYİ POP MÜZİK KADIN

 

EN İYİ PROJE

 

YILIN ŞARKISI

 

EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ

Exit mobile version