Site icon Müzikonair

Eftalya Nur Öktem, Sarı Şeker Sema’ya Gönderme Mi Yaptı?

Ünlü radyocu Eftalya Nur Öktem, bir süre önce aynı çatı altında çalıştığı Sarı Şeker Sema’yı akıllara getiren açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce Radyo D ile yollarını ayıran Sarı Şeker Sema dün sosyal medya hesabından ‘Yaşadığım kayıplardan üzüntü değil gurur duyarım. Hayatımda hiçbir zaman yalaka olmadım’ ifadelerinin yer aldığı notu paylaşmıştı.

Bu sözler üzerine aralarının bir süredir iyi olmadığı bilinen Eftalya Nur Öktem sessizliğini bozdu. Radyo D frekanslarında çalışma arkadaşı olan Sarı Şeker Sema’nın göndermeli paylaşımlarına yine göndermeli yanıt veren Eftalya Nur, ‘Aylardır bana mobing uygulayıp laf sokacağına, programının içeriğine konsantre olsaydın şu an mutlu olurdun’ dedi.

İşte Eftalya Nur Öktem’in ifadeleri;

‘Beni bu kadar önemseyip bir şeyler yazma. Vaktini ayıracağı daha önemli şeyler olmalı. Bana gönderiyorlar yazdıklarını insanlar dalga geçerek. Üzülüyorum senin için. Zaten yanlış yere odaklandığı için şu an doğru yerdesin. Aylardır bana mobing uygulayıp, moralini nasıl bozarım diye gelip geçip laf sokacağına, programının içeriğine konsantre olsaydın şu an sen de daha mutlu olurdun.

En kısa zamanda bir yerlerle anlaşırsın ama programına, işine odaklan. Üretken ol. Bir soru sorup, saatlerce mesaj okuma. 90’lı yıllar bitti, sen de bitir. Kafanı fesalığa, hasetliğe çalıştırma.”

İlgili Haber: Sarı Şeker Sema’dan Göndermeli Paylaşım: ‘Yalaka Olmadım…’

Exit mobile version