Site icon Müzikonair

MÜZİKONAIR SPONSORLUĞUNDA YILIN KALİTE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

MüzikOnair sponsorluğunda düzenlenen, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından gerçekleştirilen Yılın Kalite Ödülleri sahiplerini buldu.

Çeşitli firmaların ve ünlü isimlerin ödüllendirildiği ödül töreni Sefaköy Armoni Park AVM’de gerçekleşti.

Radyocular Hasan Aksoy ile Tuğba Civan’ın sunduğu ve çok sayıda izleyicinin katıldığı ödül törenine ATV, Star, Beyaz TV, Kanal 5, Uçankuş TV kameraları ve çok sayıda medya mensubu ilgi gösterdi.

Ödül töreninde ATV Ana Haber sunucusu Cem Öğretir, ünlü radyocu Yavuz Seçkin, Star TV Star Life Magazin programından Oktay İnci, ünlü şarkıcılar Orhan Ölmez, Ayshe, Burak Kibar, Ferman Toprak ödüllerini sahnede alırken, Ayshe’nin ödülünü MüzikOnair editörü Özcan Beylan verdi. Küçükçekmece kaymakamı Harun Kaya’nın da katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşma beğeni topladı.

Ayrıca MüzikOnair da Yılın Kalite Ödülünü aldı!..

Yavuz Seçkin’in “Bülent Ersoy benim 10 katım” sözü, Orhan Ölmez’in mini konseri, Ayshe’nin muhteşem dansı, MüzikOnair editörü Özcan Beylan’ın da ödül alırken tüm MüzikOnair ekibini sahneye davet ederek, “Bizi taklit edenler de haklı” sözü damgasını vurdu.

Ödül töreninde ünlü radyocu ve dj Kadir Çetin, DJ Meryem Akar, NTV Haber spikeri Seda Öğretir, şarkıcı Şahin, şarkıcı Deniz Deniz, ünlü organizatör Can Demiral, TRT Radyo temsilcisi, Moral FM Genel Müdürü, MüzikOnair ekibinden Umut Parkın, Gurur Öyküm Güven ve Şimal de katıldı.

ÖDÜL TÖRENİNDEN KARELER : 

Exit mobile version