Etkinlikler

STEPHAN MİCUS ANKARA’DA !

Tarih/MekanDetaylar
29 Ocak 2015 -20:30-
Ankara Palas Devlet Konukevi, Ankara

Biletix Bilet Fiyatları
1. Kategori – 35.00 TL-Numarasız

ÖNEMLİ NOTLAR:
– Yerler numarasızdır.
– Fırsat sitelerinden indirimli satış uygulaması kesinlikle yapılmayacaktır.
– Kapı açılış saati: 19:30
– Organizasyon şirketinin bilet fiyatında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
– Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.
– Organizasyon şirketinin programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
– Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
– Konser salonuna girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabidir fakat 15 yaşın altındakilere ebeveynlerinin eşlik etmesi öneririz.
– Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.

BİLET ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

SPONSORLAR

—————

Alman müzisyen, multienstrümantalist ve besteci Stephan Micus, 29 Ocak’ta Ankara Palas Konserleri’nin açılışını yapıyor.

Altus Kültür-Sanat gururla sunar…

1953 yılında Almanya’da doğan Staphan Micus, doğuya ilk yolculuğunu 16 yaşında gerçekleştirdi. Dünyadaki müzik çeşitliliğinden etkilenen Micus, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’nın yanı sıra, gerçek anlamda, tüm Asya ve Avrupa ülkelerine seyahat etti. O yörenin müzik ustalarıyla çalışarak Batı medeniyetinin hiç bilmediği birçok geleneksel müzik aletini çalmayı öğrendi. Shakuhachi (Japon bambu flütü) ve baganadan (Etiyopya liri), dilruba (Hint yaylı çalgı) ve bodhran’a (İrlanda davulu) elliye yakın üflemeli, telli, yaylı ve vurmalı enstrüman çalan Stephan Micus’un kullandığı çoğu enstrüman Asya ve Afrika kökenli, ölmeye yüz tutmuş asırlık müzik geleneğinin temsilidir. Ancak Micus’un amacı bu aletleri geleneğine uygun bir biçimde çalmak değil, aksine içlerinde var olduğunu hissettiği yeni müzikal olasılıkları ortaya çıkartmak, geliştirmekti. Kendi bestelediği birçok eserinde daha önce hiç, bir arada çalınmamış müzik aletlerini beraber kullandı. Sonunda ortaya çıkan diyaloglar, daha sonraları Micus’un kültürlerarası müzik anlayışını yansıttı. Bu bağlamda, Micus’un eserleri müziğin Nuh’un Gemisi olarak kabul edilebilir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu