Müzikonair Sanem Aydın’dan Günlük Burç Yorumu | Müzikonair
AstrolojiSosyalSosyal Medya

Sanem Aydın’dan Günlük Burç Yorumu

Ay, akrep burcunda. Güne karamsar başlansa da Venüs-Jüpiter arasındaki uyumlu açı sosyallik aracılığıyla neşemizi yerine getirebilir. Sabah saatleri gergin başlanabilir. Farkındalık yüksek olacaktır bugün. Duygusal iniş, çıkışlar yaşanabilir. Spiritüel konular güne hakim. Astroloji, şifa çalışmaları konulu eğitimler, sohbetler, danışmanlıklar için bugün ve yarın uygun.

Dönüşüm enerjisi içinde kalmak, hayatımızda fark yaratacaktır. Negatif enerjilerden kurtulmak için kaya tuzu ve sirke karışımı ile yıkanılabilir. Evi arındırmak için adaçayı veya üzerlik tütsüsü yapılabilir. Meditasyon veya yoga yapılabilir. Kıskançlıklara dikkat.

Araştırmacı yönümüz öne çıkacaktır. Yardımlaşmalar artabilir bugün. İlham enerjisi yüksek olacağından müzik ve resim ile ilgili çalışmalarda derinlik oluşacaktır. Sevdiklerinizle bir araya gelip sohbetler etmek içinde şahane. Eski dostlarla karşılaşmalar yaşanabilir. Haberler alınabilir. Petrol yeşili renkli kıyafetler giymek çekici kılacaktır. Malahit taşlı takılar takılabilir.

Sevgiler

Astrolog Sanem Aydın-Astroloji Sanatı-Evren’in kullanma klavuzu

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu