Site icon Müzikonair

20 Milyon Nijeryalı’ya Cepten Müzik Dinletecek

nijerya

Medianova, dünyanın en büyük mobil operatörlerinden Etisalat için Nijerya’da bir projeye imza attı. Etisalat, Nijerya’daki yaklaşık 20 milyon abonesine, Medianova’nın geliştirdiği online müzik platformu ile hizmet sunmaya başladı.

Streaming ve bulut bilişim çözümlerinde Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Medianova, Etisalat için gerçekleştirdiği proje ile Nijerya pazarına adım attı. Etisalat’ın Nijerya’daki müşterilerine sunduğu online müzik platformu ve platformun streaming altyapısı Medianova tarafından sağlanıyor. Proje ile ilgili bilgi veren Medianova CEO’su Serkan Sevim, Etisalat Grup’un dünyanın en büyük telekom kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çekti.

20 MİLYON ABONESİ VAR
“Piyasa değeri 23 milyar doları aşan ve merkezi Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan şirket, Ortadoğu, Asya ve Afrika’nın 19 ülkesindeki 169 milyon abonesine yenilikçi çözüm ve hizmetler sunuyor” diye konuşan Sevim, şunları söyledi: “Etisalat, nüfusu 180 milyonun üzerinde bulunan Nijerya’nın en hızlı büyüyen mobil operatörü olarak biliniyor. Halen 20 milyona yaklaşan abone sayısı ile pazarın yüzde 15’ini elinde bulunduran şirket, müşterilerin istedikleri rakamları seçerek kendi telefon numaralarını oluşturmalarını sağlayan hizmet gibi son derece yenilikçi çalışmalarla öne çıkıyor.

Medianova olarak Etisalat için gerçekleştirdiğimiz projenin de şirketin büyümesine katkıda bulunacağına inanıyoruz. 2005 yılından beri sürekli geliştirdiğimiz CDN platformu ile halen Türkiye ve Ortadoğu’da 40 milyondan fazla kişiye hizmet veriyoruz. CDN platformumuz ile artık Etisalat aboneleri de web ve mobil cihazlarından kesintisiz müzik keyfi yaşayabilecekler” dedi. Serkan Sevim, Medianova’nın teknoloji ihraç eden Türk şirketi konumunu güçlendirecek yeni işbirliklerini hayata geçirmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Exit mobile version