Müzikonair 2020 Twitter Verilerine Müzik Dünyasından Kim Damga Vurdu? | Müzikonair
MüzikMüzik HaberSosyalSosyal MedyaVitrin

2020 Twitter Verilerine Müzik Dünyasından Kim Damga Vurdu?

Twitter, geçtiğimiz günlerde 2020'nin en'lerini açıkladı. Hem Türkiye'de hem de dünyada en çok konuşulan isimler arasında müzik dünyasıyla ilgili detay dikkat çekti.

Twitter, bu yıl da her sene olduğu gibi en çok konuşulan isimleri açıkladı. Yeni bir yıla girmeye ramak kala açıklanan verilere göre, takipçisi en çok artan isimler listesinde siyasetçiler ağır bastı. O isimler arasında müzik dünyasından bir tek Haluk Levent’in yer alması gözlerden kaçmadı.

Haluk Levent, bu yıl 1 milyon yeni takipçi kazanarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra en çok takipçi artıran isim oldu. 2017’de “Sevginin ve gerçeğin peşindeyiz” şiarıyla kurduğu AHBAP Platformu ile sosyal yardım projelerine imza atan Haluk Levent, aynı zamanda yılın en güvenilir ismi seçilmişti.

2020 twitter enleri haluk levent

Hakkında en çok tweet atılanlar listesinde ise dünyaca ünlü K-pop grubu BTS’nin yer alması gözlerden kaçmadı. BTS, elde ettiği başarılarla Türkiye’de de sık konuşulan bir müzik grubu olmaya devam ediyor.

2020 twitter enleri bts

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu