Müzikonair 2022 Yılında Radyo ve Televizyonlarda En Çok Yayımlanan Şarkılar Belli Oldu | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

2022 Yılında Radyo ve Televizyonlarda En Çok Yayımlanan Şarkılar Belli Oldu

İngiliz müzik yayını izleme şirketi Radio Monitor Türkiye dinleyici adedi bazında radyo ve televizyonlarda 2022 yılında en çok yayınlanan şarkılar belli oldu.

İngiliz müzik yayını izleme şirketi Radio Monitor Türkiye dinleyici adedi bazında radyo ve televizyonlarda 2022 yılında en çok yayınlanan şarkılar belli oldu. Köfn’ün Bi’ Tek Ben Anlarım isimli şarkısı 2022 yılında radyo ve televizyonlarda en çok yayınlanan şarkı oldu. Köfn’ü Edis’in Arıyorum isimli şarkısı takip ederken, Emir Can İğrek’in Kor isimli şarkısı üçüncü sırada yer aldı.

Bu yıl güçlü bir çıkış yakalayan Köfn grubu, söz ve müziği Salman Tin imzalı Bi’ Tek Ben Anlarım şarkısıyla dijital platformlardaki başarısını yerel ve ulusal ölçekli radyo ve televizyonlarda da sürdürdü. Elektronik pop türündeki şarkı, yaz aylarından bu yana müzik listelerinin zirvedeki şarkıları arasında yer alıyor. Edis’in 2021 yılında yayımlanan şarkısı Arıyorum listenin ikinci sırasında yer alıyor. Söz ve müziği Emrah Karakuyu, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu imzalı şarkı 2022 yılına da damga vurmayı başardı. Emir Can İğrek’in Kor isimli şarkısı ise radyo ve televizyonlarda en çok yayımlanan üçüncü şarkı olarak karşımıza çıkıyor.

İşte Radio Monitor analizlerine göre 2022 yılında en çok yayımlanan 20 şarkı;

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu