Müzikonair 2022 Yılının Ekşi Elmalarını Açıklıyoruz | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

2022 Yılının Ekşi Elmalarını Açıklıyoruz

Müzikonair her yıl olduğu gibi bu yılın da sonuna yaklaşırken Ekşi Elmalar'ı seçti. İşte müzikte 2022 yılının başarısızlıklar, hatalar ve hayal kırıklıklarıyla kapatan isimleri...

Müzikonair her yıl olduğu gibi bu yılın da sonuna yaklaşırken Ekşi Elmalar’ı seçti. İşte müzikte 2022 yılının başarısızlıklar, hatalar ve hayal kırıklıklarıyla kapatan isimleri…

Sıla

Magazin figürü olduğundan beri ürettiği hiçbir şarkı tutmadı. Şirketinin verdiği YouTube reklamları ile izlenmeleri yükseldi ama hiçbir mecrada başarılı olamadı. Günden güne eriyen kariyerini yeni bir hit şarkı çıkaramazsa toparlaması mümkün görünmüyor.

Mehmet Ali Erbil

Sağlık sorunları yaşayan hatta ölümden dönen Mehmet Ali Erbil, ne yazık ki sosyal medyada kötü imaj sergiledi. Ünlü showman, TikTok’ta futbolcu Ronaldo ile konuştuğunu sanmıştı. Erbil, sonrasında Kadıköy meydanında yalın ayak görüntülenmiş, yayında dil çıkarması gibi saçma hareketler sergilemişti. Ece Ronay iile ilgili taciz davası süren Mehmet Ali Erbil, bu yılın gözden düşenleri arasında.

Hadise

Bu yılın en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, ne yazık ki müzikteki başarılarıyla değil, magazinel olaylarıyla konuşuldu. Bu yıl içerisinde evlenen ve boşanan Hadise aşk hayatı, Reza Zarrab ile hakkında çıkan iddialar ile birçok hayranının gözünden düştü. Geçirdiği zorlu süreci iyi yönetemeyen Hadise’nin kariyeri de olumsuz etkilendi. Ünlü şarkıcı bu yıl Murda ile ortak şarkısı İmdat dışında herhangi bir proje sunmadı.

Sibel Can

Sibel Can bu yıl adeta ‘Başarılı bir kariyer nasıl bozulur?’ dersi verdi. Son yıllardaki hiçbir şarkısı tutmadığı gibi medyanın da ilgisini çekmeyen bir kişi haline geldi. O bildiğimiz Sibel Can’a ne oldu? Var mı yok mu şimdi biz adını yazmasak siz bile unutmuşsunuzdur :)

Murat Dalkılıç

Murat Dalkılıç ne yazık ki bu yıl da müzik listelerinde yer alamadı. Son yıllarda çıkardığı tekli projeler ve albüm ile beklentiyi veremeyen Murat Dalkılıç ismi yavaş yavaş piyasadan siliniyor.

Umarız yukarıda geçen isimler eleştirilerimizi olumlu yönde değerlendirir ve yapıcı eleştirilerimizi dostça karşılar.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu