Site icon Müzikonair

Allame’den Yeni Single ve Albüm Müjdesi

Yakın zamanda ‘Huzur’ isimli 12 şarkılık bir albüm çıkaran Allame, yeni albümüne dair önemli detaylar paylaştı. Youtube Allianz Motto Müzik kanalına konuk olan ünlü rapçi, planladığı bir albüm daha olduğunu ve ocak ayında çıkarmayı düşündüğünü söyledi.

Yeni albümü Huzur’a dair konuşan Allame, ”Albümde 4-5 yıllık şarkılar da var. Yeni şarkılar da var. Albüme başlama niyetiyle bir anda çıkmadı şarkılar. Sevdiğim kenarda kıyıda duran şarkıları beat ve soundlarıyla toparladığım bir albüm oldu. Daha önce planlı giderdim ama bu albüm biraz karma oldu. Sound ve lirikal olarak şarkıların bütün olması gerekiyordu.

Biraz kontrol manyaklığı olan bir insanım. Bütün sürecin tek bir kişiden çıkmış olması oyun gibi geliyor. Legolar bir inşa yapmış gibi.” dedi.

Sevilen rapçi yeni projeleriyle ilgili şu ifadelere yer verdi;

”Bana heyecan veren çok fazla proje var. Bu albümde 1-2 klip daha gelecek. Üzerinde ekip olarak çalıştığımız ve demlene demlene giden bir single ve klip projesi var. Daha sonra iki single daha çıkarmayı planlıyorum. Ocak gibi işler istediğim gibi giderse bir albüm daha çıkaracağım. Hiç durmuyorum sürekli çalışma halindeyiz”

 

Exit mobile version