Site icon Müzikonair

Aşkım Kapışmak’tan Defne Samyeli’nin Sözlerine Ağır Eleştiri!

Son dönemin popüler dizisi ‘Sadakatsiz’ ile gündeme gelen ‘Bir insan aynı anda iki kişiyi sevebilir mi?’ tartışması büyüyor.

Son olarak Aşkım Kapışmak, ‘Bir erkeğin iki kadını sevme hakkı var mı?’ şeklindeki soruya ”İnsanoğlu her türlü duyguyu hisseder ve yaşar” cevabını veren Defne Samyeli’ni eleştirdi.

‘Böyle Konularda Ahkam Kesecekseniz…’

Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, ”Defne Hanım kızlarını aynı anda iki kişiyi sevebilen bir insanla evlendirebilir mi? Eğer yapabiliyorsa, tedavi gerektiren bir durum var demektir. Böyle konularda ahkam kesecekseniz, önce kendinizi ve kendi evladınızdan düşüneceksiniz. ” diye konuştu.

Magazin Burada mikrofonlarına konuşan konuya ilişkin düşüncelerini anlatan Aşkım Kapışmak şöyle aktardı;

”Dünya insanı,  çocukluk dönemine dönüyor. Ergenlikte insan iki kişiyi sevdiğini zannedebilir. Ama bu bir kişilik problemidir. Ergence bir davranıştır. Bir insan erkek ya da kadın hiç farketmez, aynı anda iki kişiye cinsel arzu ve duygularla yaklaşıyorsa bu ruhsal bir problemdir. Bu tip ilişkiler dünyada çok yaygın. Dizilere de yerleşti. Tehlikenin çanları demek bu. Desteklemek doğru bir iey değil.

O zaman Defne Hanım’a soralım. Kızlarını iki kadını aynı anda sevebilen bir kişiyle evlendirebilir mi? Eğer yapabiliyorsa, tedavi gerektiren bir durum var demektir. Böyle konularda ahkam kesecekseniz, önce kendinizi ve kendi evladınızdan düşüneceksiniz. Sevgide yalan olmaz. İnsan cinsel doyum yaşayacak diye bunun adına sevgi diyemez. Bazı şeyleri modernlik adı altında yedirmeyelim”

Exit mobile version