
Beren Saat, katıldığı bir etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Saçlarının rengini değiştiren Saat; “Biraz değişiklik yapmak istedim. Evet, saçlarım biraz daha aydınlandı. Kenan bey de çok beğendi” dedi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada kendisinin yıllar önce ‘Aşk-ı Memnu’ adlı dizide canlandırdığı ‘Bihter’ karakterinin ölüm yıl dönümünün anılmasıyla ilgili konuşan Beren Saat; “Her sene bir sosyal medya etkileşimi oluyor. Herkesin olduğu gibi benim de kalbimde” ifadelerini kullandı.
Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin gün içerisinde televizyonda tekrarının verilmesiyle ilgili konuşan Beren Saat; “Çok önemli bir roman, tekrar tekrar da hep yayınlanacaktır. Yeniden bir filme uyarlanırsa ben de tabii ki izlemek isterim. Çünkü bu bizim düşünemediğimiz bambaşka bir bakış açısıyla yeniden yorumlanabilir ve bir kez yorumlandı. Romanlar ve hikâyeler yüzyıllarca böyle yaşıyor” dedi.