Site icon Müzikonair

BTS’den Pandemiye Rağmen İkinci Albüm

Dünyanın ve Kore’nin en büyük Kpop gruplarından biri olarak ortaya çıkan K-pop erkek grubu BTS, pandemi sürecinde bile boş geçmedi.

Yeni albümü “BE” yi bugün (Cuma) Kore saatiyle 14.00’te tanıtımını yapıyor. Tanıtım, YouTube ve Big Hit Labels kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan bir çevrimiçi basın konferansında yapıldı. Yeni albüm için ön siparişler 28 Eylül’de başladı. Daha önce albümün ana single’ının “Life Goes On” olacağı ve parçanın ilk canlı performansını 22 Kasım’da American Music Awards’da vereceği duyurulmuştu.

Grubun Korece beşinci stüdyo albümü olan sekiz parçalık yeni albüm, saat 14: 00’de piyasaya sürülmüş oldu. Kpop BTS’in yeni albümü “Life Goes On” parçasıyla başlıyor ve “Dynamite” ile bitiyor. Albüm, Şubat ayında “Map of the Soul 7” çıkardıktan sonra grubun beşinci Korece albümü ve 2020’nin ikinci albümü. Albüm ayrıca yedi kişilik grubun yazıp ürettiği şarkılarla da dolu.

Tüm sanat ve müzik dünyasının pandemiden nasibini aldığı 2020 yılını en kârlı kapatan grup BTS olsa gerek. Dünyayı saran virüsten dolayı bütün konser turlarını iptal etmesine rağmen, grubun Youtube’da yayınlanan videoları yüz milyonlara ulaştı. BTS grubu pes etmedi ve bir yılda iki albüm çıkararak iyi bir çıkış yaptı. Son single “Dynamite” Billboard Hot 100 listesinde bir numaraya ulaşmıştı.

Kaynak: Kore Gazisi

Exit mobile version