Site icon Müzikonair

Cem Arslan’ın Bıçaklanması Davasında Karar!

Best FM’in tecrübeli radyocusu Cem Arslan’ın saplantılı bir hayranı tarafından bıçaklanmasına ilişkin yürütülen davada karar verildi.

Radyocu Cem Arslan’ı bıçaklayarak yaralayan daha sonra çevresindeki kadınlara zarar verdiği öne sürülen saplantılı hayranı Semiha Müge A.’nın akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor mahkeme dosyasına girdi. Bu rapor üzerine mahkeme, şikayetçi Çiğdem Öner’i ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan yargılanan sanığın ceza verilmesine yer olmadığına ve hastaneye yatırılmasına karar verdi.

Ne Olmuştu?

Beyoğlu’nda saplantılı olduğu iddia edilen hayranı Semiha Müge A. tarafından sırtından bıçaklanan radyocu Cem Arslan, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

20.00’de yayınım bitti. Bizim asistan çocuklarla Taksim’e doğru yürüyordum. Buraya geldiğimde bir el omzumdan dürtüyor zannettim. Arkamı döndüm. Bu şahıs elinde bıçakla bana ‘geber’ diyerek darbeler atmaya çalışıyordu. O sırada ben bıçağı elinden aldım ve kendisini yere yatırdım. Çocuklara ‘tutun, kaçmasın hemen de polisi arayın’ dedim.

2009’dan beri biz bununla uğraşıyoruz. Cüneyt Özdemir’in asistanı Aslı Hanım’ı da bıçakladı ve biliyorsunuz ki ölümden döndü.

Benimle bir ilişkisi olduğu, çocuğu olduğu, evli olduğumuz gibi bir hikayesi var kafasında.

Bizim BEST FM’deki kadınları da bu ilişkinin arasına giriyor gerekçesiyle devamlı bıçakla saldırdı.

Exit mobile version