Site icon Müzikonair

Ermeni Müzisyeni Paylaşan Elif Şafak’a Sinan Akçıl’dan Tepki!

Azerbaycanlı şarkıcı Saide Guliyeva ile Azerbaycan’a moral vermek amacıyla düet yapan Sinan Akçıl, EElif Şafak’a gönderme yaptı.

Twitter hesabından Şuşa kilisesinde çekilen Ermeni şarkıcı Simon Magakyan’ın performansını paylaşan Elif Şafak’a birçok kesimden tepki gelmişti. Ünlü yazarın, ”Barışa inanan ve barışı savunmaktan vazgeçmeyen herkes için bu paylaşım… yıkıntılar arasında sanat, teşekkürler” notuyla Ermeni bir sanatçının müzik performansını paylaşması, bazı kesimlerce ‘tarafını belli etti’ şeklinde yorumlanmıştı.

Elif Şafak’a yanıt ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’dan geldi. Elif Şafak’a tepki gösteren Akçıl, ”Tüm dünya duysun sesimizi. Elif Şafak paylaştı ya hani Ermeni çellocuyu, ben de Allah izin verirse, bu şarkıyı Karabağ’da söyleyeceğim’‘ dedi.

Sinan Akçıl ve Azerbaycanlı şarkıcı Saide Guliyeva Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı alçak saldırılara karşı mücadele eden askerlere moral vermek için bir araya geldi. İkili söz ve müziği Sinan Akçıl’a ait olan ‘Daima Yaşa Azerbaycan’ adlı şarkıda düet yaptı. Şarkı bugün dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu.

Exit mobile version