Ezgi Ercan’dan Samimi Açıklamalar: ‘Kapıları Çalan Ben Oldum’

‘Yaz Bitmeden’ isimli tekli çalışmasıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Ezgi Ercan, Müzik Onair Youtube kanalında Cüneyt Diktaş’ın konuğu oldu. Çocukluk döneminde müziğe başlayan Ezgi Ercan; Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası’nda vokalistlik yaptı. Müzikal kariyerine solo olarak devam eden Ezgi Ercan, yeni projesi, gelecek planlarını ve özel hayatını samimiyetle anlattı.

İşte Ezgi Ercan’ın açıklamalarından satır başları;

‘Ajda Pekkan Şahane Bir Okul’

”Çocukluğumdan itibaren piyano eğitimi alarak başladım. Lise ve üniversitede müzik bölümlerinde okudum. Ankara ve İzmir’de sahne aldım. Daha sonra İstanbul’a taşındım ve bir dizi sanatçıyla çalışma fırsatım oldu. Ezgi Ercan, Ajda Pekkan, Ziynet Sali, Ozan Çolakoğlu Orkestrası, Neco gibi birçok isimle çalıştım.

Ajda Pekkan ile uzun süre çalıştım.  Şahane bir okul Ajda Pekkan. Çalıştığım sanatçılardan çok fazla şey dinledim hepsi ayrı ayrı çok güzel tecrübeler oldu.”

‘Kapıları Çalan Hep Ben Oldum’

”Rap ile ilgili konuşurken genelde şunu soruyorlar. Bence kalıcı olacak ve daha çok iyi şeyler dinleyeceğiz. Kendilerine zaten çok saıdk bir kitle yaratmışlardı. Bence çok daha iyi şarkılarla devam edecek bu serüven.

Her meslekte olduğu gibi bu işin de zor ve kirli tarafları var. Açıkcası pes ettiğim bir noktaya hiç gelmedim. Müzik bir tutkudur ve müziğe tutku ile bağlıysanız vazgeçmiyorsunuz. Hep kapıları çalan ben oldum. Şans faktörü yok değil ama.”

‘Kulislerde Büyüdüm’

”Benim ailem müzisyen. Ben kulislerde büyüdüm onlar beni piyano derslerine yollarak girişimi yapmıştı. Şu anda da destekliyorlar. Büyük konserler hayal ediyorum. İnşallah da yapacağız. Single projelerle devam edeceğiz. Evde çok fazla birikmiş beste var. Ama uzu vadede hep hayalimde büyük konserler ve sahneler var.

Müzik dansı da içeriyor.  Dünyadaki örneklere bakarsak, o kadar iyi dans ediyor ki sanatçılar. Jennifer Lopez, Beyonce, Michael Jackson. Genelde bu isimleri dinliyorum zaten. R&B de çok dinliyorum. Müzikte çeşitlilik önemli. Biri daha aşığıda ya da yukarda diyemeyiz”

 

Exit mobile version