Site icon Müzikonair

Fettah Can’dan İkinci Klip “Olan Bize Oldu”ya Çekildi!

Türkiye’nin en önemli söz yazarı, besteci, yorumcu ve aranjörlerinden, müzik adamı Fettah Can, kariyerinin dördüncü solo albümü “Sen En Çok Aşksın”ı dokuzsekiz Müzik etiketiyle Nisan2016’da yayımladı.

Bugüne kadar yaptığı hitler ile Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran, otoritelerin ve müzik eleştirmenlerinin yakından takip ettiği, konserlerine aralıksız devam eden Fettah Can’ın“Sen En Çok Aşksın” albümünden ikinci video klip şarkısı olarak “Olan Bize Oldu” seçildi.

Özellikle Fettah Can takipçilerinin ve radyoların favori balladı “Olan Bize Oldu”, daha video klip çekilmeden albümün öne çıkan şarkılarındandı.
Söz, beste ve düzenlemesi Fettah Can’a ait olan “Olan Bize Oldu” nun video klibinde son dönemin başarılı genç nesil yönetmenlerinden İmre Haydaroğlu yönetmen koltuğuna oturdu. Ümraniye Film Platoları’nda iki tam günde gerçekleşen çekimlerde 50 kişilik teknik ekip görev aldı. Video klipte tesadüflerle başlayan bir aşkın talihsiz bitişini canlandıran Ukraynalı model/oyuncu Kristine Kotvytska ve birçok dizi ve film projesinden tanıdığımız oyuncu Tolga Akman şarkının duygusunu başarılı performansları ile yansıttı.Fettah Can ise “Olan Bize Oldu”nun video klibindehikayenin anlatıcısı olarak kamera karşısına geçti.

Fettah Can’ın yeni video klibi “Olan Bize Oldu”,dijital platformlar ve tüm kanallarda yayında.

Exit mobile version