Site icon Müzikonair

Geçtiğimiz Haftanın En Medyatik İsmi Serdar Ortaç!

Müzik Onair Medya Takip Merkezi tarafından aylık olarak açıklanan ‘En çok konuşulan isimleri’ haftalık olarak okuyucularıyla buluşturmaya devam ediyor.

Medya Takip Merkezi (MTM) müzik dünyasında geçtiğimiz haftanın (22 – 28 Temmuz) en çok konuşulan isimlerini açıkladı. MTM’den alınan istatistiklere göre, müzisyenleri ve ses sanatçılarını kapsayan listenin ilk 50 ismi belli oldu.

İstatistiklere göre Serdar Ortaç, geçtiğimiz haftanın en medyatik ismi olarak listenin zirvesinde yer aldı. Ünlü şarkıcı Müzik Onair’in da aralarında bulunduğu yazılı, görsel, internet medyası dahil olmak üzere toplam 770 haber ile en çok konuşulan isim oldu. Serdar Ortaç’ın Ahmet Kaya ile ilgili pişmanlık açıklamaları medyada geniş yankı bulmuştu.

Geçtiğimiz haftanın en medyatik isimlerinden biri de Murat Dalkılıç oldu. Hande Erçel ile ayrılık haberleri sonrası gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı, toplam 652 haber ile listenin ikinci sırasında yer aldı.

Müzik ve magazin camiasının en medyatik ve popüler isimleri arasında yer alan Demet Akalın ise bu hafta da en çok konuşulan ilk üç isim arasındaki yerini korudu.

Tabloyu daha yakından görmek için üzerine tıklayın

Bir önceki haftanın istatistikleri için tıklayın

Exit mobile version