Site icon Müzikonair

Gökhan Özen’den Sert Sözler: “Demet Akalın Bir Daha Kapıma Gelmesin”

Gökhan Özen ile Demet Akalın’ın 2012 yılında çıkardıkları “Yıkıl Karşımdan” adlı düet çalışması, yıllar sonra popüler video platformu TikTok ile tekrar gündeme gelmiş ve şarkı Apple Music’te ilk 20’ye girmeyi başarmıştı.

İlgili Haber: “Yıkıl Karşımdan” Yıllar Sonra Yeniden Listelerde

Müzik Onair’ın dün konuyu gündeme getirmesinin ardından ikili arasında gerginlik yaşandı. Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre Gökhan Özen, şarkının başarısını sahiplenen Demet Akalın’a bir daha beste vermeyeceğini açıkladı. Özen, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bir daha kapıma şarkı diye gelmesin. O da özünü yaşıyor. Çiğ insan çiğ hareket eder. O kadar şarkı yazdım, istedi diye kendi projelerimi bekletip düete girdim. Klipler çektik birlikte. Konu kapanmıştır benim için.”

“ÇOK AYIP OLDU GÖKHAN’A!”

Yaşanan gerginliğin ardından Akalın ise Instagram hesabından Özen ile arasında küslük olmadığını belirtti.

Öte yandan Kanal D’nin magazin programı 2. Sayfa’ya açıklama yapan Akalın, Özen’in gönlünü aldığını söyledi:

“Çok ayıp oldu Gökhan’a! Kendi sayfamda paylaşmayı unuttum, dalgınlığıma geldi. Yoksa Gökhan Özen bana 8,9 tane çok güzel şarkı verdi. Çok da iyi arkadaştık buradayken, Amerika’ya gidince son bir senedir hiç görüşmüyoruz ama ben onun gönlünü aldım. Gökhan Özen öyle kavga edilecek, polemiğe girilecek bir insan değil. Orada ben ‘eşeklik’ ettim. Çok kıymetli bir adam onunla hiç kötü bir diyaloğa girmek istemem.”

İşte O Şarkı:

Exit mobile version