Site icon Müzikonair

Gülçin Ergül’den Hepsi Grubu Açıklaması: ‘Barış Sağladık Ama…’

Gülçin Ergül, Hepsi grubunun yeniden bir araya geleceğine dair iddialara açıklık getirdi. Ergül, ”Birlikte müzik adına bir çalışma yapmak konusunda aramızda konuşmadık” dedi.

Geçtiğimiz gün aralarındaki küslüğe son vererek sosyal medyada birbirini takibe alan Eren Bakıcı, Cemre Kemer, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük’ün yeniden bir araya geleceği iddia edilmişti.

Hepsi grubunun aralarındaki buzları eritmesi grubun hayranlarını da heyecanlandırmış ve yeniden bir araya gelmesi yönünde sosyal medyada gündem oluşturulmuştu. Basına da yansıyan haberlerle ilgili Gülçin Ergül Twitter hesabından açıklama geldi.

‘Olayların Bu Noktaya Gelmesine Şaşırıyorum…’

Ünlü şarkıcı, ”Hepsi grubu hepimizin geçmişinin bir parçası. Barış sağladık ama müzik yapmak üzere vs. bir araya gelmedik. Olayların geldiği boyuta şaşırıyorum” diye konuştu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülçin Ergül şöyle konuştu;
”Hepsi grubu olarak birlikte müzik adına bir çalışma yapmak konusunda kendi aramızda da konuşmadık. Hepsi grubu hepimizin geçmişinin bir parçası. Dinleyicilerimizin de aynı şekilde. Eski yıllarınıza olan özleminizi anlıyorum. Amacım tamamen negatif atışmaları, negatif enerji akışını durdurmaktı. Barış sağladık ama müzik yapmak üzere vs. bir araya gelmedik. Bu konuda kendi aramızda konuşmadık bile. Sürekli bir iletişim akışımız yok”

Gülçin Ergül daha önce de ‘Verdiğim kararın arkasındayım. 11 yıl sonra bu sorunların aşılması gerektiğini düşünüyorum’ ifadelerine yer vermişti.

“Verdiğim kararın sonuna kadar arkasındayım. Eren’le takipleştik. Kimseye karşı negatif bir duygu beslemediğimi, kimseyle sorunum olmadığını ilettim. Onlar da Cemre’ye de bunu ilettiler Yasemin aracılığıyla. Cemre de benimle bir sorunu olmadığını iletti. Eren’in kalbimde yeri ayrıdır zaten, her zaman bunu söylüyorum. Böyle bir durumu görmek istemediğim için engellemiştim ama artık bir sorunum olmadığını düşünüyorum ve 11 yıl sonra sorunların aşılması gerektiğini düşünüyorum. Eren’i özledim.”

İlgili Haber: Hepsi Grubu Aralarındaki Buzları Eritti! Konser Gelecek Mi?

Exit mobile version