Site icon Müzikonair

HAKAN PEKER, RADYOLARIN CALL CENTER UYGULAMASINA TEPKİLİ

Ünlü yorumcu Hakan peker müzik dünyasını temelden sarsacak açıklamalarda bulundu.

Son single’ı “Mütemadiyen” ile iyi bir çıkış yakalayan Hakan Peker Katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Power Fm, Super Fm gibi radyo kuruluşlarının belirli sanatçıların klip ve şarkılarına yer vermediğini belirten Peker, açıklamalarıyla gündem yarattı.

Pop müziğin sevilen ismi Hakan Peker, konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Power Fm, Super Fm gibi radyo kuruluşlarının belirli sanatçıların klip ve şarkılarına yer vermediğini belirten Peker, açıklamalarıyla gündem yarattı.

Power Türk Tv, Power Türk Fm gibi medya kuruluşlarında Call Center kurulları oluşturulduğunu belirten Peker: “Şarkılarımız tanımadığımız insanların onayına sunuluyor ve kurul onay verirse yayınlanıyormuş.” dedi. “Mütemadiyen” adlı şarkısının piyasa çıktıktan 45 gün sonra radyolarda çalmaya başladığını söyleyen Peker, yaşanan olayların kendisini olumsuz etkilediğini belirtti…

“ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK VAR”

Burada sektörel bir sorundan bahsediyorum. Siz halka mal olmuş sanatçıların şarkılarını, nasıl ne idüğü belirsiz Call Center’larda, insanların onayına sunarsınız? Burada çok büyük bir haksızlık var. Sanatçılar sınıflandırılıp, ayrımcılık yapılıyor.

“İNSANLAR NEDEN SUSUYOR?”

Yonca Evcimik’in klibini bile yayınlamadılar. Erol Evgin bile “Bana ödül veriyorlar ama klibimi yayınlamıyorlar.” dedi. İnsanlar neden susuyor? Garo Mafyan neden konuşmuyor? Bu uygulamalara Ajda Pekkan, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu, Hander Yener gibi isimler bile maruz kaldılar.

Emeğimizle kimse oynayamaz

Müzik dünyasında yaşanan bu gerçeklerin ardından Hakan Peker sosyal medyadan ‘Lütfen sessiz kalmayın….Emeğimizle kimse oynayamaz…’ açıklamasında bulunurken bu işin peşini bırakmayacağının sinyalini verdi.

Exit mobile version