Site icon Müzikonair

Hakan Taşıyan’ın Sağlık Durumuyla İlgili Sıcak Gelişme!

Çoklu organ yetmezliği sebebiyle hastanede tedavi altında tutulduğu bildirilen Hakan Taşıyan’ın sağlık durumuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Ayağındaki ağrılar yüzünden ciddi sağlık problemleri yaşayan Hakan Taşıyan’ın durumunun ağır olduğu ve organ nakline ihtiyaç duyulduğu belirtilmişti. Dün sevenlerinden dua isteyen Hakan Taşıyan’ın sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Durumunun ciddi olduğu söylenen Hakan Taşıyan’ın karaciğer ve böbrek rahatsızlığı yaşadığı ve organ nakline ihtiyaç duyulabileceği duyurulmuştu. Dün sevenlerinden dua isteyen Hakan Taşıyan’ın sağlık durumu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Şarkıcı Işın Karaca müjdeyi verdi. Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan’ın tedavisi için organ nakline ihtiyaç duyulmadığı bildirildi.

Şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabından güzel haberi şöyle duyurdu;

Sevim Emre Gencebay’dan aldığım bilgiye göre sevgili Hakan Taşıyan şu an da hastanede tedaviye alınmış ve en güzel haber de organ nakline ihtiyacı olmaması! Buradan bu müzisyen kardeşimize sahip çıkan Sağlık Bakanlığı ve tüm sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyorum..

Exit mobile version