Site icon Müzikonair

Hayki Rap Dünyasına Sitem Etti: ‘Beni Yalnız Bıraktınız’

Dün yayınladığı “Deli” isimli disstrack ile Patron’a cevap veren Hayki rap camiasına ve yakın dostlarına sitem etti.. Eski dostlarının kendisini yalnız bıraktığını dile getiren  Hayki, ”Ben de işlerin buraya varmasını istemezdim. Beni yalnız bıraktınız. Bunca yıldır yanımda değildiniz madem geçip karşımda durun. Canım pahasına bu müziği ve haklı kavgamı savunacağım.” açıklamasında bulundu.

PMC stüdyolarında aynı çatı altında yıllar önce birlikte çalışan rap dünyasının aralarında dargınlık bulunan isimlerinden Hayki ve Patron geçtiğimiz haftalarda birbirlerine attıkları disslerle dikkat çekmişti. İkili müzikal atışmalarının yanı sıra sosyal medyalardan da birtakım açıklamalarda bulunmuştu. Son olarak konuyla ilgili konuşan Hayki, takipçilerine içini döktü.

Hayki şöyle konuştu;
“Bende işlerin buraya varmasını istemezdim. Başından beri satılmış rapçiyi oynayıp masal yazan, beni çocuğum yaşında insanların önüne atan, Yıllarca emek verdiğim markayı ve label’ı tenezzül edip haber dahi vermeden başkalarıyla işbirliği adı altında satan, üstüne beş para etmez rapçilere izin verip 10 yıllık dostunun annesine sövdüren, yetmezmiş gibi kendi disslerinde motherfucker diye bağıran dostlarıma söyleyecek sözlerim vardı. Kabuslarda, kendi kendime konuşmalarımda son buldu. Üzerime atılan iftiranın acısını 10 ay boyunca çektim, yeterince saygısızlık gördüm. Ben dostlarıma kişisel ilişkilerimde dahi lan dememiş biriyimdir. İlk kural saygı! Siz bunu unuttunuz eski dostlar. Tek beklediğim yanımda durmanızdı. Ben ne olursa olsun yanınızdaydım. Hep beraber güleceğiz bu da tek düşüm derken hepimizden bahsediyordum tüm Türkçe Rap’ten. Beni yalnız bıraktınız. Bunca yıldır yanımda değildiniz madem geçip karşımda durun. Canım pahasına bu müziği ve haklı kavgamı savunacağım. 33 sene sustum. Bırakın biraz konuşayım.”

Exit mobile version