7.Müzikonair Ödülleri, 28 Nisan'da!Maltepe Üniversitesi'nde!

Detaylı Bilgi
GündemSosyal

İlyas Yalçıntaş’a Mahkemeden Kötü Haber

İlyas Yalçıntaş, İran uyruklu bir kadına yönelik "sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme kararını verdi.

İlyas Yalçıntaş, İran uyruklu bir kadına yönelik “sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret” ettiği iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme kararını verdi. Yalçıntaş, 3 bin 750 lira adli para cezasına çarptırılırken, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

İstanbul 71. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada savunma yapan Yalçıntaş, müşteki M.H.’nin kendisini rahatsız ettiğini ve izinsiz bir şekilde evine girdiğini belirtti. Yalçıntaş, şikayetlerine rağmen müştekinin rahatsızlık vermeye devam ettiğini ve bu durumun kendisini tahrik ettiğini ifade ederek, “Bu nedenle söz konusu mesajları attım, kabul ediyorum. Beraatimi talep ederim” dedi.

Şikayetçi tarafın avukatı Ali Kemal Atçeken ise, Yalçıntaş’ın tanınmış bir kişi olması nedeniyle topluma örnek olması gerektiğini vurgulayarak, “Bu olay yalnızca bir hakaret davası değil, kadına karşı şiddetin ulaştığı noktayı göstermektedir. Sanığın cezalandırılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu