Site icon Müzikonair

İSMAİL YK HAYRANLARI HANGİ RADYOYU BASTI?..

Sevilen şarkıcı İsmail Yk yeni albümü “Kıyamet” ile 13 Mart Cuma akşamı Radyo Viva’daydı. Sanatçının hayranları stüdyoyu bastı. Sosyal medyada da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan İsmail Yk, hakkında merak edilenleri anlattı ve Hopdedik Ayhan’ın sorularını yanıtladı.

“ARTIK İ.K TARZI VAR”

“Single düşünmüştüm ama ortaya dolu dolu bir albüm çıktı. Albümün heyecanı bambaşka. İyi ki albüm çıkarmışım. Ben albümcüyüm. Şarkılarımın çoğunu kendim yazıyorum , bestelerimi kendim yapıyorum. Beste kıtlığım yok. Albümde 12 şarkım var. Şarkıların alt yapısını kendim hazırlıyorum. Soundum seviliyor ve alıştılar.. Artık İ.K tarzı var. Bu da beni sevindiriyor. Şarkı sözlerimin dikkat çekici olmasını seviyorum. Allah belanı versin şarkımı bana bakarak gülerek söylüyorlar.”

“BURUN KIVIRANLAR HAYRANIM OLDULAR”

“Bana iki farklı burun kıvıranlar oldu. Başlarda alışamayıp 9 enstrüman çaldığımı görünce sonradan özür dileyip hayran olanlar var. Sanat camiasında kıskançlıklarından , inatla hazmedemeyenler de var. İlk albümüm (Şapır Şupur) en çok satan dördüncü albümdü. Ödül alırken herkesin başarısını alkışladım. Sonraki albümümde ben birinci geldim, herkes kaçtı. Başlarda şaşırdım ama demek ki hazmedemediler. Başarılı olduğumu anladım. Başarıyı alkışlarım ve sevgiyle bakarım. Bunları hiç dile getirmedim . Gündeme gelme çabam olsa hepsinden bahsederdim. Magazinden her zaman uzak kaldım. ”

“METROYA BİNERİM”

Hopdedik Ayhan’ın “Metroya biner misin ?” ve “Kendini yakışıklı bulur musun?” sorularına

“Kendime normal geliyorum yakışıklı olmak gibi bir iddiam yok. İstanbul’daki trafik Almanya’da yok . Trafik olduğunda yetişmem gereken bir yer varsa metroya da binerim . Kaprisli değilim… “ yanıtını verdi.

“SEVGİLİM BENDEN UZUN OLABİLİR…”

“Boy takıntım yok. Boyum 1,78. Yanımda benden uzun kız arkadaşım olabilir . Kompleksim yok. Geçmişte basketbolcu kız arkadaşım oldu , boyu 1,87’ydi. Topuklu da giyerdi , hiç rahatsız olmazdım. Kompleksim yok. Önemli olan benim kendime güvenim… Esmerleri severim. ”

“KARDEŞLERİME BİR ŞEY OLURSA MÜZİK YAPAMAM”

İsmail Yk, Yurtseven Kardeşler ile ilgili özel açıklamalar yaptı ve kendisini dinleyenlere kardeşlik mesajı verdi.

“Aile olarak çok bağlıyız. Almanya’da ablam hariç hepimiz aynı apartmandayız. Hepimiz müzik yapıyoruz. Birine bir şey olsa müzik dinleyemem belki.. İlerde birini kaybetsem çok üzülürüm. Bunu düşününce hüzünleniyorum. Önemli olan hayattayken kıymet bilmek , kaybedince pişmanlık duymamak …

“HAYRANIMLA DÜET YAPARIM”

“Hayranımla düet yapabilirim. Çok kabiliyetli gençlerimiz var. Bu sesi Türkiye duymalı dediğim yetenekler var.”

“HER ŞEY PARA DEĞİL”

Hopdedik Ayhan’ın “Sinema-dizi teklifi geldi mi?” sorusuna “Sinema teklifi geldi ama müstehcen kelimeler vardı. Senaryo güzeldi ama o kelimeleri kullanmak istemedim. Her şey para değil.” yanıtını verdi.

“FACEBOOK, TWİTTER, INSTAGRAM @ismailyk”

İsmail Yk, İsmine açılmış sahte sosyal medya hesapları için sitem etti. “@ismailyk ismiyle sahte hesap açıldı takipçilerim dağıldı. Takipçilerimi topladı. “Sevgilimle künefe yiyorum, atletle dolaşıyorum gibi ifadeler kullanıyordu”. O hesabı aldık. Bütün sosyal medya hesaplarında ismim artık; @ismailyk …” diyerek açıklık getirdi.

Exit mobile version