Site icon Müzikonair

İşte Önümüzdeki 6 Ayda Bizi Bekleyen 10 Müzik Festivali

Diken.com’dan Müjde Yazıcı Ergin, önümüzdeki altı ay içinde Türkiye’de düzenlenecek olan müzik festivallerini derledi.

İşte O Festivaller:

1 –  Elektronik müzik sahnesinin en prestijli festivallerinden biri haline gelen Diynamic Festival 2019, Volkswagen Arena’da 3 Ağustos’da gerçekleşecek. DJ Solomun’a ait olan festivalde, ünlü DJ’e Adriatique, ELAX aka Boyz Noize, Kollektiv Turmstrasse gibi isimlerde eşlik edecek.

2-  Lounge FM’in düzenlediği Chill Out Festivalinde, İstanbul’un ardından 19-20 Temmuz’da Bodrum Xuma Yalıkavak, 31 Ağustos’ta Çeşme olacak. Festivalde Martha Van Straaten, Alba Music, Hraach, Christian Löffler, N’to, Robag Wruhme gibi isimler sahneye çıkacak.

3- İKSV’nin düzenlediği festival, bu yıl yine yüzlerce yerel ve yabancı sanatçıyı konuk edecek. 29 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Caz Festivali; Snarky Puppy, Jose James, Jacob Collier, Joss Stone ve Kamasi Washington gibi isimleri ağırlayacak.

4 – Pop, funk, etnik, Balkan gibi birçok sound içeren zengin programıyla Bozcaada Caz Festivali, 19-21 Temmuz’da Bozcaada Ayazma Manastırında yapılacak.Yussef Dayes, Erkan Oğur Anatolian Blues Project, Bobby Rausch ft. Giw, Birsen Tezer, Tuluğ Tırpan, Eylem Pelit ve Volkan Öktemin projesi Pow Trio gibi isimler müzikseverlerle buluşacak.

Devamı…

Kaynak: Diken,Müjde Yazıcı Ergin

Exit mobile version