Site icon Müzikonair

Kaan “Hurts” Video Klibi Yayında!

kaan-hurts

KAAИ’ın ilk teklisi “Hurts” klibi ile tüm dijital platformlarda yayında!

Sektöre emin adımlarla giriş yapan Kaan’ın ilk teklisi “Hurts”, klibi ile tüm dijital platformlarda yayında! Farklı rengi ve tarzı ile ilgileri üzerine toplamayı başaran sanatçının aranjörlüğünü Alperen Gören üstlendi.

Önce ulusal çapta, daha sonra ise global olarak müziğini duyurmak isteyen Kaan, bir araya getirdiği ekip ile M. Music Co. (MMC Müzik Yapım) etiketiyle yayınlanan parçanın prodüksiyonunun tamamını kurum içi yaptıklarının ve benzer içgüdülere sahip sanatçıları M. Topluluğu altında birleştirerek destek olmak istediklerinin altını çizdi.

Exeter Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra yaklaşık 5 sene kadar global bir firmayla çalışan Kaan kariyerine devam etmek üzere Orta Doğuya taşındı. Bu dönemde istifa kararı aldı ve sonrasında Haliç Üniversitesi Opera ve Konser Şarkıcılığı bölümünü başarıyla tamamladı.

“Müzik hepimizden daha büyük” diyerek kendini ifade eden sanatçı her parçasıyla beraber sosyal bir mesaj bırakmak istediğini ve kendine ait besteler ve cover’lar ile kariyerine devam edeceğini belirtti.

KAAИ’dan bir mesaj:

Gerçekliğini sorguladığımız, tahminlerimizin ötesinde günler geçiriyoruz…Etrafımızı saran büyük enerji neye dönüştüğümüzü bizlere hatırlatmak üzere zamanı durdurdu! Yanıbaşımızda olanlara sarılamamanın özlemini farklı bir boyutta hissediyor ve içimize dönüyoruz. İşte tam burada durup nefes almak ve önce kendimize sarılmamız gerektiğini hatırlamak gerekiyor!
Farkındalık ve hakikatin anahtarları müziğin içinde gizli… Onun aracılığıyla kenetlenmeli ve özümüze dönmeliyiz!

Benliğimizle doğduk.
Yavaş yavaş aldılar bizi bizden.
Oyunu oynamak istemedik belki!
Önce koşulladılar bizi sonra unuttuk.
En büyük olgunluğumuzu…
Unuttuk “İçimizdeki Çocukları”!
Hepimiz, kısa anlarda kalmış olsa bile, kendimizi sevdik, hayatı sevdik…
Yargılamadan bakabilmenin ne olduğunu hissettik. Sadece unuttuk!
Büyüdükçe daha derine battık ve yavaş yavaş unuttuk.
Aşkın ne olduğunu unutup başkalarına aşık olma cesaretini kendimizde bulduk.
Şimdi yeniden safiyete dönme ve hatırlama zamanı…

Senelerce kendimi bulmaya cesaret edemedim.
Köle oldum bana sunulanlara.
Köşeye sıkıştım.
Bunları yaşamasaydım belki hiç hatırlamayacaktım gerçekliğimi!

Birkaç yıl önce bir çağrı aldım. Onlara kulak verdim ve istifa etme cesaretini kendimde buldum! İnsanın gerçek ruhunu ve sesini keşfetmesi çok hassas ve yorucu bir süreç olabiliyor… Bu yolda pes etmenin sınırlarına geldiğimde bana olan inancını baştan beri kaybetmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Sizlerle ilk bestem “Hurts”ü paylaşmaktan derin mutluluk duyuyorum.

Gerçek kimliğinizi ve aşkı keşfetmeniz dileğiyle!

KAAИ

Exit mobile version