Site icon Müzikonair

Kalben, Derya Köroğlu, Gülden Karaböcek ve Ceylan Ertem Aynı Sahnede!

Maskeli Balo, Telli Telli, Eskiden, Çember, Fırtına, Aşk Tesadüfleri Sever,Eskiden, Nilüfer, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkılar senfonik düzenlemelerle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Tüm ekip konser için heyecanla hazırlanırken projede yer alan sanatçılar Derya Köroğlu, Kalben, Ceylan Ertem, Gülden Karaböcek Sunset Ulus’ta gerçekleşen basın toplantısında bir araya geldi. Son derece keyifli bir yemekli buluşma sonrası basının karşısına geçen sanatçılar, Murathan Mungan çatısı altında senfonik bir projede birlikte sahne alacak olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Gecenin sürprizlere gebe olduğunu söyleyen Derya Köroğlu basın mensuplarının sorduğu  “Vakaa sayılarındaki artış konserinizi olumsuz etkiler mi ?”sorusuna, “Normal zamanlardan daha çok bu tarz organizasyonlara ihtiyacımız var. Çünkü açıkhavada, yıldızların altında  kaliteli muzik dinleyerek keyifle gecirilen birkac saatin hem ruh hem vucut sagligimiza onemli katkilari olacagina inanıyoruz. İçinden geçtiğimiz zor süreçi sağlıklı atlatmak için hepimizin daha iyimser, daha umutlu ve sevgi dolu olmaya ihtiyacımız var, işte 19 eylül akşamı Vadi Açıkhava’da Murathan Mungan şarkılarını hep birlikte söylemek güçlü bir müzikal terapi olacak hepimize” cevabını verdi.

 KALBEN VE DERYA KÖROĞLU AYNI SAHNEDE

Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ve Kalben’in birlikte sahne alacakları projede, sanatçılara Alper Kömürcü yönetiminde  30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

GECENİN GUEST STARLARI:

GÜLDEN KARABÖCEK VE CEYLAN ERTEM

Gülden Karaböcek ve Ceylan Ertem yorumlayacakları Murathan Mungan şarkılarıyla geceye renk katacaklar.

 Murathan Mungan’ın imzasını taşıyan şarkıların senfonik aranjmanları aynı zamanda projenin müzik direktörü de olan Alper Kömürcü’ye ait.

 Klasikle popu birleştiren proje; daha önce Senfonik Şebnem Ferah, Senfonik İbrahim Tatlıses, Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, Senfonik Divalar-Nilüfer gibi çok ilgi gören projelere imza atan Nurcan Karaca’ya ait.

 Covid19 nedeniyle fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak mekan kapasitesinin çok altında sınırlı sayıda seyirci alınacaktır.

Exit mobile version