Site icon Müzikonair

Kavganın Tanığı: ”Arda, Özlem Hanım’la Konuştu”

Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin aralarında yaşanan olayla ilgili davanın duruşmasında dinlenen tanık Önder Tiryaki, Arda Turan’ın ‘Sadece çarptım, bir şey söylemedim’ ifadesinin aksine “Arda bey ile Özlem hanımın konuştuklarını gördüm” dedi.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Berkay Şahin avukatları Ayşegül Mermer ve Umut Köroğlu ile birlikte katıldı. Arda Turan ise duruşmaya katılmadı.

Duruşmada o gece yaşananları aydınlatacak önemli bir tanık dinlendi. Arkadaşları ile o gece eğlenen Önder Tiryaki yaşananları şöyle anlattı: “Arkadaş grubuyla birlikte olayın olduğu mekana gittik. Berkay bey ile Özlem Hanım ile karşılaşıp selamlaştık. Berkay Bey pizzacı taraftaydı, biz ise Özlem hanım ile birlikte müzik olan tarafa geçtik. Masada arkadaşlarım ile sohbet ederken Arda beyin Özlem hanım ile konuştuğunu gördüm. Ardından Özlem hanım ‘beni Berkay’ın yanına götür’ dedi. Olay sırasında ben araya girerek Berkay’ı sakinleştirmeye çalıştım.  Bu sırada olay anında tanıdığım Burak Yılmaz da vardı. Bana kötü sözler söyledi” diye konuştu.

‘Burak Yılmaz Önder’in Üstüne Yürüdü’

Tanık ifadesinin ardından söz alana Berkay Şahin, “Önder benim yanıma iyi niyetle geldi. Önder’in yüzündeki ifadeyi gördüm. Bana ‘Ben neye kızdığını anladım’ dedi. Burak Yılmaz benim yanımda duruyordu. Burak Yılmaz, Önder’in üstüne yürüdü ve küfretti. Ben de bu olay üzerinde Önder’i taksiye bindirdim” dedi.

Burak Yılmaz’ın Tanıklığı istendi

Berkay’ın avukatı futbolcu Burak Yılmaz’ın önümüzdeki celse tanık olarak dinlenmesini istedi. Avukat Mermer ayrıca olayın yaşandığı gece kulübündeki görüntülere ilişkin daha ayrıntılı bir bilirkişi raporu alınmasını istedi.

Hakim, Burak Yılmaz’ın duruşmada dinlenilmesi ve yeniden bilirkişi raporu alınması yönündeki talepleri reddederek taraflara son savunmalarını hazırlamaları için süre verip duruşmayı erteledi.

Berkay : ‘Adalet Yerini Bulsun

‘Duruşmanın ardından avukatları Ayşegül Mermer ve Umut Köroğlu ile  adliyeden ayrılan Berkay basın mensuplarının soruları üzerine “ Şahitler dinlendi. Bekliyoruz işte. Adalet yerini bulsun” şeklinde konuştu.

Exit mobile version