Site icon Müzikonair

Koray Beyoğlu; ”Bu Kirli Piyasada Müziğim ile Var Olmaya Çalışıyorum”

Herkesin ” her şey ” olabildiği bu kirli piyasa da sadece müziğim ile var olmaya çalışıyorum.

Koray Beyoğlu’nun sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarından ulaştığımız haberin devamı şöyle ;
Dün bir X şirketin bir X ürününün konu mankenliğini yapan sözüm ona ” sanatçı ” yarın bir bakıyorsun bir şarkı çıkarmış müziğin “M” sinden bir haber listelerin başına 1 numaraya oturmuş üstüne üstlük bir de en iyi bilmem ne ödülü almış falan filan , Allah akıl fikir versin! Sahne de eline mikrofonu versen adını söyleyemez ama listede 1 numara ! Burada belli ki ulaşılmak istenen hedef müzikseverlere kalite işler sunmaktan ziyade tamamen ticari beklentilerdir. Bunun aksini iddia eden de o düzenin bir parçasıdır , çıkarları vardır!
Durum böyle olunca da ” vah efendim Türk müziği nereye gidiyor ” bırakın bu işleri…..

Sözü ve müziği yine kendisine ait olan “ GÜCENMEDİM “ isimli yeni single ve buna dayalı klip çalışması büyük bir kitle tarafından heyecanla beklenen Koray Beyoğlu , müzik dünyasındaki ününe ve tanınmışlığına rağmen sıradan bir insan gibi yaşıyor olması ve alçak gönüllüğü hayranları tarafından en takdir edilen yönlerinden biri.

Çok kısa bir dönem içinde hem Türkiye ‘ de hemde Avrupa’da büyük bit hayran kitlesine ulaşan Koray Beyoğlu sadece müzik ile değil sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile de gündemde kalmayı başarıyor.

Exit mobile version