Site icon Müzikonair

‘Limit Yok’ Klibi Rap Dünyasını Karıştırdı!

Yapımcı Ender Çabuker ve eski adıyla Pit10 şimdiki adıyla Server Uraz’ın ‘Limit Yok’ klibine dair tartışması sürüyor. Rap dünyasında olay yaratan klibin yayınlanmasına bazı rapçilerin tepki göstermesi sonucu Ender Çabuker, Server Uraz’ın bazı isimleri kışkırttığını iddia etti. Çabuker, konuyla ilgili açıklamasını bir video ile yayınladı. Çabuker,  ‘Limit Yok klibi neden 5 yıl sonra yayınlandı? , ‘Pit10’un isim hakkı Ender Çabuker’e mi ait?’ , ‘Klip izinsiz mi yayınlandı?’ sorularını yanıtladı.

Server Uraz’ın (Pit10) 7 yıl önce Vemedyapım’dan çıkan ‘Beni Bilmiyorsun’ albümünde yer alan ve Ezhel, Anıl Piyancı, Patron, Sansar Salvo, Allame, Kamufle, Beta’yı bir araya getiren ‘Limit Yok’ şarkısı 5 yıl sonra video klibi ile birlikte geçtiğimiz hafta Netd kanalında yayınlandı.

Video Klip Neden Yıllar Sonra Yayınlandı?

5 yıl önce çekildiği öne sürülen video klibin yayınlanmasına birçok rapçi tepki gösterdi. Ancak yapımcı Ender Çabuker, gecikmenin Server Uraz’ın klibe gelmemesinden kaynakladığını belirtti. Peki video klip neden şimdi yayınlandı?

Ender Çabuker konuyla ilgili Server Uraz’a 3 ayrı dava açtığını ve video klibin davanın karar günü yayınlandığını söyledi.

‘Klip Çektiysen, Zaten Yayınlayacaksındır’

”Kim klibi 5 sene saklayabilir ki? Dolar mı turşu mu? Kimin ne zaman ünlü olacağını ben nereden bileyim? 7 kişi bu klibe geldi ama Pit10 kendi klibine gelmedi. Gelmeyince yayınlayamadık. Kendisine 3 tane dava açtık. Peki neden şimdi yayınlıyoruz? Davaların sonuna geldik. Mart ayında duruşma vardı. Ben de kutlama niyetiyle yayınladım. Pit10’un telif hakları bize ait olan fotoğraflarını koyduk. Pit10’un isim hakkını almadım. İsim hakkının benimle uzaktan yakından ilgisi yok. Habersiz klip çekilmez. Klibi çektiysen zaten yayınlayacaksındır. Pit10’un haberi olmadığı iddiası kesinlikle yalan. Ben kendisine mesaj attım belgesi de var. Pit10’un kötü fotoğraflarını koydum diye düşünüyorsanız haklı olabilirsiniz ama başka bir fotoğrafı yoktu. İlk versiyonu koymam mümkün değildi netd’ye. Ama eski versiyonu da her yerde var.” açıklamasında bulundu.

Ender Çabuker, Server Uraz’a haber verdiğine dair mesajları da açıklamasına dahil etti.

İlgili Haber: Rap Yıldızlarının Şarkılarının Remix’inde Dava Krizi!

 

Exit mobile version