Site icon Müzikonair

Mahsun Kırmızıgül: Unkapanı Varken Şansınız Daha Yüksekti

Mahsun Kırmızıgül, yeni nesil müzisyenlerin kendilerini gösterecekleri bir alanın olmadığını söyledi. ‘Unkapanı varken genç arkdaşlarımızın şansı daha yüksekti’ diyen Mahsun Kırmızıgül, yeni nesil için işlerin zorlaştığını dile getirdi.

Ünlü sanatçı, ”Yeni nesilde çok başarılı arkadaş var ama eskiden Unkapanı varken, genç arkadaşların şansı daha yüksekti. Şimdi çok zorlaşmış bu işler. Televizyon kanallarında dizilerden dolayı müzik programları yok. Yeni arkadaşların kendilerini gösterecekleri bir arena yok. Bence eskiden olsaydı birçok sanatçı arkadaşmızın, amatör arkadaşımızın şansları daha yüksek olurdu.” diye konuştu.

Şan Dersleri Almaya Başladım

Önceki gün Sahneye Ses Var programına izleyici olarak katılan ünlü sanatçı, albüm çalışmalarının çok gittiğini ancak pandemi doalyısıyla beklemeye alındığını söyledi.

Kırmızıgül, ‘Pandeminin azalmasıyla birlikte albüm için tarih belirleyeceğiz. Çok uzun süredir üzerinde çalışıyoruz. Müzik benim içimde yanan bir alev. En son 14 yıl önce bir albüm yaptım. Bugüne geldiğimizde müzik dünyası farklı bir yöne evrildi. Fiziksel satışlar yok denecek kadar az. Müzik benim bildiğim bir iş. Her zaman albümlerimde yenilikler yapıyordum. Çok farklı akımlar var onları da görmeye çalışıyoruz. Ben 14 yıl boyunca koptum müzikten artık her şeyi unutup, baştan başladım. Uzun süredir şarkı söylemedim açıkcası şan dersleri almaya da başladım.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Exit mobile version