7.Müzikonair Ödülleri, 24 Şubat'ta!Marmara Üniversitesi'nde!

Detaylı Bilgi
Genel Bilgiler

Mehmet Çelik’ten 2025’e Özel İlk Şarkı: “Yine Edemedik Dans”

Başarılı sanatçı Mehmet Çelik, 2025 için hazırladığı “Mahalle” isimli serisinin ilk şarkısı “Yine Edemedik Dans” ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Başarılı sanatçı Mehmet Çelik, 2025 için hazırladığı “Mahalle” isimli serisinin ilk şarkısı “Yine Edemedik Dans” ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Mehmet Çelik’e bu projede Reber ve Sidar eşlik ederek şarkıya bambaşka bir enerji kattı.

Şarkı, mahalle kültürünü ve bu kültürün modern dünyada yeniden yorumlanmasını ele alan etkileyici sözleri ve dinamik ritimleriyle dikkat çekiyor. Hem söz hem de müzik anlamında güçlü bir yapıya sahip olan “Yine Edemedik Dans”, kısa sürede dinleyicilerin beğenisini topladı.

Mehmet Çelik, “Mahalle” serisiyle sadece müzikal bir proje sunmayı değil, aynı zamanda geçmişle günümüz arasındaki bağları ve toplumsal hikayeleri de müzik aracılığıyla anlatmayı hedeflediğini belirtti.

Müzik listelerinde yükselmeye başlayan “Yine Edemedik Dans”, tüm dijital platformlarda dinlenebilir durumda. Şarkının klibi ise yakında müzikseverlerle buluşacak.

İzlemek için

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu