Site icon Müzikonair

Müzikonair’dan Reynmen’e Tokat Gibi Cevap!

Reynmen rekorlara imza attığı ‘Derdim Olsun’ şarkısının çıkış yıl dönümünde kariyerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Peki müzik piyasasına adım attığı günden bu yana dinlenme rekorlarına imza atan Reynmen’in kariyeri gerçekten göründüğü gibi berrak mı?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve daha sonra müzik piyasasına atılan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, Youtube’da rekor kırdığı ve halihazırda 300 milyondan fazla görüntülenmeye sahip ‘Derdim Olsun’ şarkısıyla ilgili konuştu.

Reynmen ”23 yaşında bir genç 25 Ocak 2019’da bütün piyasanın içinden geçmişti. Hala on numarayım çok şükür” ifadelerini kullandı.

İşte Reynmen’in açıklaması;

”Bir şirket tarafından dolandırılmış ve de şarkıyı silmiştim. Ünlüler bot bastığımı düşünüp, sağda solda röportajlar vermişlerdi. Dinlenmemi bana yakıştıramadıkları ve onların programların katılmadığım için gündüz kuşağı programları hakkımda kötü konuşmuştu.

Öncesinde iyiyken, ve takdir ediliyorken kendini bilmez birkaç ünlüye ağzının payını verdiğim için kötü olmuştum. Asla para kazanamamıştım.  Şimdilerde hala ünlü olan insanlardan düet teklifleri almıştım ve kabul etmediğim için yine kötü olmuştum.

   Heyecanımı öldürmüşlerdi. 23 yaşında bir genç 25 Ocak 2019’da bütün piyasanın içniden geçmişti. Beni bitirmek için çok uğraştılar ama başaramadılar. Hala on numarayım.”

Geçmişini Silemezsin Reynmen…

Müzikonair’dan Reynmen’e bazı hatırlatmalar;

Evet. Şarkıların izlendi, dinlendi ama saygı duyulacak biri olamadın. Bir gün en önemli şeyin saygı duyulmak olduğunu anlayacaksın. Umarız senin için geç olmaz.

İşte Reynmen’in paylaşımı;

Exit mobile version