Site icon Müzikonair

Nirvana’nın Akıbeti Belli Oldu!

edis gülşen nirvana

| MÜZİK ONAIR ÖZEL HABER |

“Bangır Bangır”, “Yatcaz Kalkcaz” gibi şarkılarıyla olduğu kadar düet çalışmalarıyla da önceki yıllarda listelerde her daim zirvede olan Gülşen, bu kez aynı başarıyı yakalayamadı. Gülşen, uzun zaman sonra ilk defa yeni şarkısı Nirvana ile liste başı olamadı.

1 yıldır Edis’le düet yapması beklenen Gülşen, geçtiğimiz haftalarda “Nirvana” adlı şarkısını klibiyle birlikte piyasaya sürmüştü. Şarkının çıktığı tarihe yakın bir zamanda Zeynep Bastık’ın Emir Can İğrek ile yaptığı düet ve Hadise’nin “Küçük Bir Yol” adlı şarkısı da müzikseverlerle buluştu. Önceden hangi sanatçının hangi şarkısı çıkarsa çıksın zirvedeki yerini koruyan Gülşen, bu kez rakiplerini geçemedi. Gülşen, yeni şarkıların çıkmasıyla listelerde düşüşe geçti.

HAYRANLARI MURAT BOZ İLE YAPTIĞI DÜETE KOŞTU

Nirvana, şimdilik Spotify’da 6’ncı, Apple Müzik’te ise 4’üncü sırada yer alıyor. Bu rakamlar Edis için iyi olsa da Gülşen için alışılagelmiş değil. Sarı saçı ve pop müzikten uzaklaşmış tarzıyla radikal bir değişikliğe giden Edis, bu tavrıyla bu kez Gülşen’i liste başı olmaktan etti.

Öte yandan klip, YouTube’da 2020 yılının disslike rekorunu kırdı. Öyle ki bazı dinleyiciler Gülşen’in eski düeti olan Murat Boz ile seslendirdiği “İltimas”a kaydı.

Exit mobile version