Site icon Müzikonair

Ocak Ayında Keşfedilmeyi Bekleyen Mekanlar…

Leb-i Derya

Ruhunuzu doyuracak bir İstanbul manzarasının yanı sıra damaklarınızdan silinmeyecek bir gastronomi deneyimi için sayılı mekanlar arasında olan Leb-i Derya 15 senedir İstanbul’un vazgeçilmez lezzet durakları arasında yer alıyor. “İyi manzaralı yerde iyi yemek olmaz” klişesini yıkan restoran usta şefleri ve lezzet deneyimleri ile İstanbullu misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

A’jia Restoran

Akdeniz ve Dünya mutfağından özel lezzetler sunan A’jia Restoran,ödüllü şef ve ekibinin ellerinden oluşan özel menüsü ve eşsiz boğaz manzarasıyla ayrı bir karakter kazanmaktadır. A’jia Restoran,gurmeler için özel bir mekan olmasının yanında,özel etkinliklerin yapılabileceği ve şehrin Pazar günleri tercih edilen en popüler brunch mekanlarından biri.

L’avare Theatre Bistro

Başkent Ankara’nın tiyatro konseptli popüler mekanı L’avare, lezzetli yemeklerinin yanı sıra ilgi çekici dekorasyonu ile de en trend mekanlar arasında. Çünkü burada bir tiyatro oyunu seyrederken gayet güzel yemekler yiyip içkinizi yudumlayabiliyorsunuz. Değişik bir deneyim yaşamak isteyenler için son derece hoş bir alternatif.

Amelie’s Garden

Ankara’nın en özel mekanları arasında yer alan Amelie’s Garden diğer yeme-içme mekanlarına göre sıradışı bir konsept sunuyor. Çeşit çeşit sukulentlerin bulunduğu bir bahçede yada ferah iç dizaynda günün yorgunluğunu bir kahve ya da lezzeti sandviçlerle atmak için farklı bir alternatif.

Delinin Sofrası- Kordon

2016 yazında Alaçatı-Hacımemiş’te hizmet vermeye başlayan Delinin Sofrası, Aralık 2016 itibariyle de İzmir-Kordon şubesiyle de hizmet vermeye başladı. Dünyanın dört bir yanında mutfakları buluşturan menüsü ile adından söz ettiren Delinin Sofrası, iç mekan konsepti ile İzmirlilerin uğrak noktalarından.

 

 

 

Exit mobile version