Site icon Müzikonair

PELİN YILMAZ’DAN İKİNCİ VIDEO KLİP

İlk solo albümü “Bende Ne Varsa” ile müzikseverlerden tam not alan Pelin Yılmaz, şimdi de ikinci video klibi  “Kayboluyorum” ile beğeni topluyor.

İskender Paydaş’ın “Zamansız Şarkılar” proje albümünde “Arapsaçı”nı, Müslüm Gürses anısına hazırlanan “Baba Şarkılar” proje albümünde ise “Bir Kadeh Daha Ver”i seslendiren Pelin Yılmaz, Arpej Yapım etiketi ile müzikseverlerle buluşan ilk solo albümünün ikinci video klibini “Kayboluyorum” adlı duygusal ve romantik aşk şarkısına çekti.

4 kostüm, 4 farklı Karakter

Bu hafta müzikseverlerle buluşan ve çekimleri Anadoluhisarı’nda gerçekleşen klibin yönetmenliğini ilk klibde olduğu gibi yine Gökhan Palas yaptı. Klibin dış çekimleri Anadoluhisarı’nda “Altın Elbiseli Adam” olarak anılan, motosiklet kullanım teknikleri uzmanı Barkın Bayoğlu’na ait 4 katlı müstakil bir evde gerçekleşti. Ardından Atölye 216 Creative Ajansın stüdyosunda da iç çekimler tamamlandı. Pınar Potuk’un styling desteği sunduğu klibde Pelin Yılmaz, aynı kadının 4 farklı ruh halini izleyici ile buluşturdu.

Pelin Yılmaz’ın 8 şarkıdan oluşan bu ilk albümünde “Aşk” kavramının bir kadın üzerindeki yansımaları konu alınmış. Yılmaz, albümdeki birbirinden etkileyici şarkılar ve güçlü sesiyle dinleyenleri adeta büyülüyor. Duygusal şarkıların ağırlıkta olduğu albüm, hareketli şarkıları ve müzikalitesiyle hit olmaya güçlü bir aday.

Arpej Yapım etiketiyle raflarda yerini alan albümde söz ve bestelerde; Okan Atakay ve Elcil Gürel Göçtü ile çalışan Yılmaz’a, Barış Özesener, Serkan Ölçer, Erdem Kınay ve Bahadır Tanrıvermiş’ten oluşan başarılı aranjörler eşlik etti.

PELİN YILMAZ KAYBOLUYORUM VIDEO KLİBİ :

Exit mobile version