Pinhani'nin Solisti: 'Müzisyen Olmak Bakkal Olmakla Eşdeğer...' -
RadyoUlusal

Pinhani’nin Solisti: ‘Müzisyen Olmak Bakkal Olmakla Eşdeğer…’

Pinhani’nin solisti Sinan Kaynakçı, ‘ Benim için müzisyen olmak bakkal olmakla eşdeğerdi. Çok sıradandı. Bulunduğum ortam dolayısıyla kolayca müzisyen oldum’ dedi.
Sinan Kaynakçı, NTV Radyo’da Bizim Rock’çılar programının konuğu oldu. Pinhani grubunun kurucusu ve solsiti ünlü müzisyen, ‘Müziğin içine doğdum. Zaten böyle olmadığı zaman müzisyen olmak çok zor. Benim bu alanda çok avantajım vardı. Radyo Eksen’e girmem de aynı avantajı etkisi’ dedi.
Babasının Türkiye’nin en önemli plakçılarından bir tanesi olduğunu söyleyen Kaynakçı, ‘Evde, arabada, dükkanda sürekli müziğe maruz kalıyordum. Çocukken beni müzikle doldurdular dolayısıyla müzisyen oldum’ dedi.
Müzisyen olmanın bakkal olmakla eşdeğer olduğunu söyleyen Sinan Kaynakçı, ‘Bulunduğum ortam dolayısıyla da kolayca müzisyen oldum ama müzisyen olmak bir iş onu sürdürebilmek başka bir iş tabii…’ ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı.

Web yayıncılığının tek gelir kaynağı web sitesindeki reklamlardır. Bu nedenle bize destek olun ve reklam engelleyici uygulamanızı web sitemiz için durdurun. Size söz veriyoruz. Çok fazla reklam göstermeyeceğiz. Hassasiyetiniz için teşekkürler, Keyifli okumalar :)