Site icon Müzikonair

Ramiz Bayraktar Rap Müziğe REST çekti!

Rap müziğin en popüler isimlerinden Ramiz Bayraktar, Rap listelerini altüst etmesi beklenen “REST” şarkısını dijital platformlarda yayınladı.

video klibi izlemek için tıklayın

2008 yılında Var mısın Yok Musun programında 50 Cent ile yaptıkları programla adını duyuran Ramiz, 12 yıl sonra şimdi de REST şarkısıyla listeleri zorlamaya hazırlanıyor. Yıllar içerisinde diğer rapçiler ile kaliteli rap konusunda tartışmalar yaşayan Ramiz, Woop Müzik’ten çıkardığı ve söz müzik ve aranjesinin kendisine ait olduğu REST şarkısıyla oldukça iddialı.

Dijital Platformlarda Yayında

Son yıllarda yine rapin dillere pelesenk olan şarkılarının da bestecisi olan Ramiz, Gibi Git, Cehennemin Dibi, Yakıyo gibi şarkılarıyla da milyonlarca kez izlenerek rekora imza attı. Yaptığı şarkıları tiktok fenomenleri tarafından da 1 milyona yakın videoda kullanılan Ramiz’in Rest şarkısı dün itibariyle tüm yerel ve ulusal radyolarda ve dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

“Rest” yerlere düşen Rap müziğini ayağa kaldıracak!

Ramiz Bayraktar, bugüne kadar yazdığı şarkıların farkında olmadan dilimize dolanan güncel cümlelerden oluştuğunu, biraz dilimize gönderme yaptığını söyledi. Ramiz Bayraktar, “Gönder gelsin” cümlesini son dönemde günlük hayatımızda çok duyuyordum. Bu cümleden yola çıktım. Teaser’ımızı yayınladığımızdan beri çok iyi yorumlar alıyorum. Rap ile ilgili bugüne kadar çok eleştiri yaptım. Uyuşturucuya özendiren rap şarkılara, küfür içeren rap şarkılara hep karşı oldum. Rest’i Rap Sektörümüzü ayağa kaldırmak için yaptım. Yolu açık olsun” dedi.


Ramiz Bayraktar kimdir?

Exit mobile version