Site icon Müzikonair

Sanem Aydın’dan Günlük Burç Yorumu !

Merhaba,

Ay, İkizler burcunda. Güne iyimser başlanabilir. İletişim trafiği yoğun olacaktır. Sürpriz ve şok haberler gelebilir. Ay ve güneş arasında uyumlu bir açı olacak gün geneli. Her türlü ticari ve bireysel İlişkilerde rahat bir akış verecektir. Kısa seyahatler gündeme gelebilir. Sosyallik artacaktır.

14:48-16:02 Ay, boşlukta kalacak. Bu zamanı dinlenerek, uyuyarak, meditasyon yaparak veya yarım kalan işleri bitirerek değerlendirebilirsiniz. Mars’ta bugün koç burcundan çıkıp, boğa burcuna geçiyor. Mars çok rahat olmadığı boğa burcunda, maddi konularda mücadele getirebileceği gibi, enerjimizi çok rahat ortaya koyamayabiliriz bu dönemde.

Emlak ile konularda hareketlilik olabilir Mars’ın boğa burcundaki seyrinde. 16:02’de Ay, boşluktan çıkıp, yengeç burcuna geçecektir. Ailevi konularda girişimlerde bulunulabilir. Evde huzur ve uyum enerjisi artacaktır. Geçmişe dair konular gündeme gelebilir. Ailemizle vakit geçirmek keyif verecektir. Duygusal konular önem kazanacaktır. Akşam saatleri sanatsal konularla uğraşmak açısından daha güzel olacaktır.

Sevgiler

Astrolog Sanem Aydın-Astroloji Sanatı-Evren’in kullanma Klavuzu

Exit mobile version