Site icon Müzikonair

Şarkıcı Hatice’den Selin Ciğerci’ye: “Benden Çok Büyük Ah Aldı”

selin ciğerci seren serengil hatice

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında sunuculuk yapan Seren Serengil, en son Selin Ciğerci hakkında dehşet veren iddialar ortaya atmıştı. Tüm bunların ardından Selin Ciğerci’yi destekleyenlerin yanında desteklemeyenler de oldu.

Seren Serengil’in programda attığı iddiaya göre Selin Ciğerci, kocası tarafından eski Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer ile aldatılmış ve Ciğerci Emirbayer’in boğazına bıçak dayayıp onu üzerine kezzap atmakla tehdit etmişti. Bu iddialar üzerine Ciğerci’ye olan tepkiler çığ gibi büyüdü. Ciğerci’ye tepki verenlerden biri ise şarkıcı Hatice oldu. Ciğerci yüzünden LGBTİ’lerle arasının açıldığını belirten Hatice, şu açıklamayı yaptı:

“Timsah sinsi gözyaşlarıyla masum insanları kandırırsın ancak ama seni gerçekten tanıyanları asla! Benden çok büyük ah aldı. Hayatımda tek nefret ettiğim kişi o ama Rabbim hiçbir şeyi yanına bırakmaz”

İlgili Haber: Selin Ciğerci, Hakkındaki Kan Donduran İddialar Sonrası Gözyaşları İçinde Anlattı!

SELİN CİĞERCİ CEPHESİNDE NELER YAŞANDI?

Bu iddiaların asılsız olduğunu gözyaşları içinde anlatan Ciğerci ise dün arabasında Emirbayer ile bir video yayınladı. Videoda Emirbayer’in Seren Serengil tarafından kandırıldığı, Serengil’in reyting almak için böyle bir iddia ortaya attığı bildirildi. Seren Serengil ise videoyu yapmacık bulduğunu belirterek ortaya attığı iddiaların gerçek olduğunu söyledi. Serengil ayrıca polise başvurduğunu da açıklamasına ekledi.

İlgili Haber: Selin Ciğerci Ve Seren Serengil Arasındaki Kriz Polise Taşındı!

Exit mobile version