Site icon Müzikonair

Selin Ciğerci ve Seren Serengil Arasındaki Kriz Polise Taşındı!

selin ciğerci seren serengil gökhan çıra melisa emirbayer polis

Seren Serengil’in Selin Ciğerci hakkında kocası tarafından Melisa Emirbayer ile aldatıldığı için Emirbayer’e şiddet uyguladığı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İddiaya göre Selin Ciğerci, eski Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer’i kocası Gökhan Çıra ile ilişkisi olduğu için

Seren Serengil’in Selin Ciğerci hakkında kocası tarafından Melisa Emirbayer ile aldatıldığı için; Emirbayer’e şiddet uyguladığı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İddiaya göre Selin Ciğerci, eski Survivor yarışmacısı Melisa Emirbayer’i kocası Gökhan Çıra ile ilişkisi olduğu için yüzüne kezzap atmakla tehdit etmiş ve Emirbayer’e bıçak çekmişti. Bu iddiaların doğru olmadığını belirten Selin Ciğerci ise gün boyunca üzüntüsünü Instagram hesabından dile getirmişti. Olayın kendi kariyerini tehlikeye atmak için çıkarıldığını belirten fenomen iş insanı, kendisine iftira atıldığını kanıtlamak için Melisa Emirbayer ile arabasında video çekti.

İlgili Haber: Selin Ciğerci, Hakkındaki Kan Donduran İddialar Sonrası Gözyaşları İçinde Anlattı!

Reyting almak için ortaya böyle bir iddia atıldığını doğrulayan Melisa Emirbayer, kandırıldığını söyledi. Selin Ciğerci, Emirbayer’in konuştuğu anları anbean kameraya kaydetti.

SEREN SERENGİL NE TEPKİ VERDİ?

Öte yandan tüm bunlar yaşanırken Seren Serengil ise bu sabah Emirbayer’in kendisine “savcılığa gideceği” yönünde bir mesaj attığını ancak sonrasında kendisini engellediğini dile getirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yayımlayan Serengil, Emirbayer’in Ciğerci’nin yanında olduğunu belirterek onun için endişelendiğini söyledi.

Selin Ciğerci’nin arabada Emirbayer ile çektiği videonun ise inandırıcı olmadığını belirten Serengil, durumu polise bildirdiğini kaydetti.

Seren Serengil’in açıklamasını izlemek için buraya tıklayın.

Exit mobile version