Site icon Müzikonair

Suat Ateşdağlı Yeni Yetme Dj’ler için Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!..

Ünlü Dj Suat Ateşdağlı, Sabah Gazetesi’ne verdiği ropörtajda Dj’lik yapan ancak asıl mesleği DJ olmayanlar için açtı ağzını, yumdu gözünü…

32 yıldır Dj’lik yapan Suat Ateşdağlı internette fenomen olanlar hakkında ağır göndermeler yaptı.

Suat Ateşdağlı açıklamasında ”Türk gençliği kendilerine çok zekiyiz diyor ya, ‘Ey gençler, biz çok zekiyiz diyorsunuz ama bu maskaralığa nasıl prim veriyorsunuz?’ diye onlara soracaksın.

Bir ülkede 300 tane fenomen olmaz ki! İnsanların tercihleri vardır, saygı duyarım ama rezilliğe duymuyorum.
Bizde dudak büken de, küfür eden de fenomen oluyor, sonra ‘DJ’im’ diyor. Ne ayaksınız lan? Fenomen kelimesi zaten özel bir durum, herkes olamaz.
Ünlü biri kendini DJ hissedebilir, buna karşı değilim ama ünle, rezillik arasında fark var. Şunu iddia ediyorum; ne kadar rezil olursan, ona prim veriyorlar. Ben tüm bunlarla savaşıyorum ve kendi DJ’lerime sahip çıkıyorum.”

İsim vermeden DJ”lik yapan internet fenomenlerine yüklenen Ateşdağlı’nın bu sözleri kime söylediği bilinmiyor ancak akıllara DJ performansları ile güzel paralar kazanan Esra Ceyda (Ciciş) Kardeşler, Bahar-Candan Kardeşler, Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Kerimcan Durmaz, Arto, Öykü Serter, Kemal Doğulu gibi isimler geldi.

Fenomenlerin Ateşdağlı’ya vereceği yanıtlar ise şimdiden merak konusu…

Exit mobile version