Site icon Müzikonair

Survivor Rekabeti Müzik Piyasasına Mı Taşındı?

Survivor 2020’nin ikincisi Barış Murat Yağcı, müzik piyasasına mı adım atıyor? Survivor’ın bu yılki şampiyonu Cemal Can Canseven’den sonra ikinci olan ismi Barış Murat Yağcı da müzikteki hünerlerini sergilemeye hazırlanıyor.

Survivor’ın bu yılki şampiyonluğunu kıl payı kaybeden Barış Murat Yağcı, ikinci olmuştu. Modellik ve oyunculuk yapan ve Survivor ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan Yağcı, piyano çaldığı anları sosyal medyada paylaştı. ‘Çalışmaya devam…’ notunu yazan Barış Murat Yağcı’nın müziğe adım atacağı ve şarkı çıkaracağı gündeme geldi.

Survivor şampiyonu DJ Cemal Can Canseven, ”Şarkıcı olabilirim. Ben bunu da düşündüm burada. Belki de olur. Belki de Samsun Demir abi şu an bu yayını izliyordur” sözlerini kullanmıştı. Ünlü yapımcı Samsun Demir ise Cemal Can’ın çağrısına kayıtsız kalmamıştı.

DJ’likteki iddiasını şarkıcılıkta da göstermeye hazırlanan Cemal Can’a rakip Barış Murat Yağcı oldu. Ünlü model, Cemal Can’ın şarkı çıkaracağı fikri karşısında kolları sıvadı. İkilinin Survivor’dan sonra müzik piyasasında da kozlarını paylaşacağı öne sürüldü.

İlgili Haber: Ünlü Yapımcı Samsun Demir Cemal Can’a Kayıtsız Kalmadı

Exit mobile version