Site icon Müzikonair

Ünlü Şarkıcıdan Kötü Haber!

aziz kiraz

O Ses Türkiye yarışması ile tanınan genç ve yetenekli şarkıcı Aziz Kiraz’ın ses tellerinde meydana gelen kist nedeni ile ameliyata alındığı ve belli bir süre konuşamayacağı öğrenildi.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sefer genç şarkıcı Aziz Kiraz hayranlarına kötü haber verdi. Kiraz’ın ses tellerinde meydana gelen kist nedeni ile dün ameliyata alındığını duyuran ve hastanede çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Akay şöyle konuştu:

Aziz Kiraz zor günler geçiriyor. Ses tellerinde sesi fazla kullanma ve reflü nedeni ile meydana gelen kist nedeni ile dün ameliyata alındı. Aziz’in ameliyatı başarılı geçti ve sağlık durumu çok iyi. Ancak Aziz, ameliyat sonrasında belli bir süre konuşamayacak.”

O Ses Türkiye 2015 sezonunun popüler ismi olan Aziz Kiraz, daha sonra Efso ve Fransız şarkılarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Kiraz, kendisi gibi bir yarışmada keşfedilen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki ile yakın arkadaşlığı ile gündeme gelmişti.

Exit mobile version